Antena Meniu Search
x

Horoscop Rac 2022. Zodii compatibile în dragoste

Horoscop dragoste Rac. Cu ce zodii sunt compatibili Racii şi care sunt nativii de care trebuie să se ferească pe plan amoros. Astrologii prezintă raporturile lor cu celelalte semne zodiacale.

de Redactia Observator

la 02.01.2022, 20:01

- Shutterstock

Horoscop Rac - semn de apă cardinal, introvertit, dominat de Lună. Racii sunt foarte sensibili şi extrem de emotivi, sentimentali, uşor impresionabili. Pot fi uneori irascibili, excentrici, agitaţi. Iată ce le rezervă astrele pe plan amoros, în relaţie cu celelalte zodii.

Vezi aici: Cum va arăta 2022 pentru fiecare zodie în parte

Horoscop dragoste. Zodii Compatibile Rac

Pentru a începe o relaţie cu un nativ din zodia Rac, e bine ca atmosfera să fie una romantică, de exemplu o masă intimă. Faceţi-l să râdă, nu vă avântaţi în discuţii prea speculative şi învăţaţi să ascultaţi activ. Iată raporturile Racilor cu alte semne astrologice:

Pe acelaşi subiect

Compatibilitate Rac - Berbec

Deşi atracţia între cele două semne e în general puternică, nu e suficient pentru a menţine o relaţie sănătoasă pe termen lung. Berbecul ar putea fi prea direct pentru partenerul Rac, mai sensibil şi interiorizat. 

Compatibilitate Rac - Taur

Este o potrivire ideală, spun astrologii. Atât Racii, cât şi Taurii sunt ataşaţi de ideea de cămin, sunt prudenţi, au nevoie de siguranţă şi afecţiune, astfel încât relaţia poate deveni curând o căsnicie până la adânci bătrâneţi. 

Compatibilitate Rac - Gemeni

Legătura Gemeni - Rac e supusă unor teste grele încă de la începutul relaţiei, primul fiind prea delăsător pentru gusturile clare şi ordonate ale partenerului. Temperamentul le-ar putea da de furcă în absenţa numeroaselor compromisuri.

Compatibilitate Rac - Rac

Cei doi îşi înţeleg bine perticularităţile şi pot fi solidari în baza cunoaşterii personalităţii partenerului. Pe de altă parte, însă, încăpăţânarea lor caracteristică i-ar putea incomoda când vine vorba de decizii importante în cuplu.

Compatibilitate Rac - Leu

Şansele ca relaţia voastră să reziste sunt de 50%, spun astrologii. Firea aparent arogantă a Leilor îi poate pune pe fugă pe nativii zodiei Rac, aceştia din urmă fiind la rândul lor consideraţi prea morocănoşi. Dacă treceţi peste conflicte, se anunţă însă o căsnicie reuşită.

Compatibilitate Rac - Fecioară

Vă înţelegeţi bine când vine vorba despre bani şi treburile casnice, dar la un moment dat nativul Rac se poate simţi jignit de criticile Fecioarei, lucru ce poate altera sever relaţia de cuplu. Atenţie la comunicare şi măsuraţi-vă cuvintele, pentru a nu regreta mai târziu.

Compatibilitate Rac - Balanţă

Sorţii înclină mai degrabă spre nereuşita relaţiei, spun astrologii, care îi avertizează pe nativii zodiilor Rac şi Balanţă că minciuna are picioare scurte! Deşi sunt atraşi unul de celălalt, problemele de comunicare fac aproape imposibilă convieţuirea acestora.

Compatibilitate Rac - Scorpion

Sunteţi o pereche extrem de reuşită! Spiritul posesiv şi pasiunea Scorpionului se completează perfect cu personalitatea Racului, deşi sunteţi cele mai reticente semne astrologice. În timp, veţi învăţa să aveţi încredere unul în celălalt, iar de aici înainte nimic nu vă mai stă în cale.

Compatibilitate Rac - Săgetător

Lipsa de stabilitate a Racilor îi indispune pe Săgetători, care ar vrea să ştie că se pot baza la orice oră din zi şi din noapte pe partener. E foarte uşor să-şi rănească reciproc sentimentele, aşa că astrologii nu dau foarte multe şanse perechii.

Compatibilitate Rac - Capricorn

Relaţia voastră ar putea fi o mare surpriză pentru apropiaţi, dar succesul ei depinde strict de dorinţa voastră de a lăsa la o parte orgoliile. Divergenţele dintre voi pot să apară la tot pasul, iar firea mai rezervată a Racului l-ar putea face pe partener să se simtă prea puţin iubit.

Compatibilitate Rac - Vărsător

Deşi astrele sunt favorabile unei prietenii strânse între Raci şi Vărsători, în viaţa de cuplu lucrurile stau complet diferit. Spiritul posesiv al primului nu e tolerat de celălalt, ceea ce strică armonia din casă şi anunţă o despărţire categorică.

Compatibilitate Rac - Peşti

Relaţia voastră decurge în principiu bine, fără probleme majore, dar şi fără focuri de artificii. Neînţelegerile trecătoare pornesc mai ales de la bugetul familiei, banii fiind o piatră de temelie importantă pentru cei doi parteneri.

Sursă: Zodiac Universal, Dorian Green

Află previziunile astrologice pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop Rac 2022. Zodii compatibile în dragoste