Antena Meniu Search
x

Horoscop Fecioară 2022. Zodii compatibile în dragoste

Horoscop dragoste Fecioară. Cu ce zodii sunt compatibile Fecioarele şi care sunt nativii de care trebuie să se ferească pe plan amoros. Astrologii prezintă raporturile lor cu celelalte semne zodiacale.

de Redactia Observator

la 02.01.2022, 20:01

- Shutterstock

Horoscop Fecioară - semn de pământ mutabil, introvertit, dominat de planeta Mercur. Fecioarele sunt calculate, chibzuite şi ajung să aibă succes în viaţă prin forţe proprii. Îşi controlează foarte bine emoţiile şi nu acţionează decât extrem de rar din impuls. Iată ce le rezervă astrele pe plan amoros, în relaţie cu celelalte zodii.

Vezi aici: Cum va arăta 2022 pentru fiecare zodie în parte

Horoscop dragoste. Zodii Compatibile Fecioară

Pentru a începe o relaţie cu un nativ din zodia Fecioară, e bine să nu exagerăm cu cuvinte măreţe sau promisiuni pe care nu le putem respecta. Iată raporturile Fecioarelor cu alte semne astrologice:

Pe acelaşi subiect

Compatibilitate Fecioară - Berbec

Astrele nu vă sunt favorabile, întrucât Berbecul e mult mai impulsiv decât raţionalul nativ Fecioară. Ideile extravagante ale Berbecilor pot pune paie pe foc extrem de uşor, ducând deseori la despărţiri dureroase.

Compatibilitate Fecioară - Taur

Există şanse de reuşită a relaţiei, mai ales că ambii parteneri sunt calculaţi, calmi, riguroşi. S-ar putea, însă, ca tendinţa Fecioarelor de a critica totul să fie prea mult chiar şi pentru răbdătorul Taur.

Compatibilitate Fecioară - Gemeni

Rigoarea Fecioarelor nu face casă bună cu personalitatea exuberantă a Gemenilor. După certuri interminabile, relaţia poate rămâne prea şubredă pentru a rezista şi a le aduce fericire partenerilor.

Compatibilitate Fecioară - Rac

Vă înţelegeţi bine când vine vorba despre bani şi treburile casnice, dar la un moment dat nativul Rac se poate simţi jignit de criticile Fecioarei, lucru ce poate altera sever relaţia de cuplu. Atenţie la comunicare şi măsuraţi-vă cuvintele, pentru a nu regreta mai târziu.

Compatibilitate Fecioară - Leu

Şansele ca voi doi să vă înţelegeţi nu sunt prea mari, pentru că Leii se pot simţi uşor jigniţi de firea mai critică a Fecioarelor. Riscurile unei astfel de căsnicii sunt considerabile, mai ales dacă apar şi copiii.

Compatibilitate Fecioară - Fecioară

Aţi putea forma o pereche frumoasă, mai ales că împărtăşiţi trăsături precum seriozitatea şi discreţia. Totuşi, lucrurile ar putea părea prea monotone, iar armonia vieţii de cuplu să se transforme astfel într-un eşec sentimental.

Compatibilitate Fecioară - Balanţă

Relaţia voastră nu merge extraordinar, superficialitatea ocazională a Balanţelor fiind greu de tolerat de către Fecioare. Îi aduce împreună, însă, gustul pentru confort şi viaţă liniştită.

Compatibilitate Fecioară - Scorpion

Puteţi comunica bine, cu condiţia crucială ca niciunul dintre voi să nu rănească sentimentele partenerului. Calmul Fecioarelor aduce linişte Scorpionului agitat, însă uneori acesta din urmă poate simţi nevoia de mai multă aventură.

Compatibilitate Fecioară - Săgetător

Deşi au concepţii diferite despre viaţă, atracţia iniţială îi convinge pe nativii zodiilor Fecioară şi Săgetător să dea o şansă relaţiei. Astrele nu le sunt complet favorabile, însă cu eforturi pot ajunge să formeze un cuplu de invidiat.

Compatibilitate Fecioară - Capricorn

Aveţi şanse mari să ajungeţi în faţa altarului, iar căsnicia se anunţă a fi una extrem de fericită. Cele două zodii de pământ se admiră reciproc şi pot învăţa multe de la partener, de la îndemânare şi tact până la rezistenţă.

Compatibilitate Fecioară - Vărsător

Atracţia fizică nu justifică o relaţie, iar acest lucru îl vor afla şi nativii zodiilor Fecioară şi Vărsător. Dacă nu sunt pregătiţi să renunţe la orgolii şi să îşi acorde timpul de care au nevoie pentru a se ataşa emoţional, povestea lor nu va fi una reuşită.

Compatibilitate Fecioară- Peşti

Cu riscuri relativ mari, cele două zodii se pot încumeta la o relaţie serioasă. Astrologii recomandă, însă, ca partenerii să se poarte cu mare atenţie, mai ales la începutul poveştii de iubire, pentru că îşi pot răni uşor sentimentele.

Sursă: Zodiac Universal, Dorian Green

Află previziunile astrologice pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop Fecioară 2022. Zodii compatibile în dragoste