Antena Meniu Search
x

Horoscop Gemeni 2022. Zodii compatibile în dragoste

Horoscop dragoste Gemeni. Cu ce zodii sunt compatibili Gemenii şi care sunt nativii de care trebuie să se ferească pe plan amoros. Astrologii prezintă raporturile lor cu celelalte semne zodiacale.

de Redactia Observator

la 02.01.2022, 20:00

- Shutterstock

Horoscop Gemeni - semn de aer mutabil (transformare), extrovertit, dominat de planeta Mercur. Gemenii au o fire instabilă, cu permanenete incertitudini, contradicţii şi ezitări. Foarte dinamici, se vor ocupa de o mie de lucruri în acelaşi timp şi de foarte multe ori nu vor termina ceea ce au început. Iată ce le rezervă astrele pe plan amoros, în relaţie cu celelalte zodii.

Vezi aici: Cum va arăta 2022 pentru fiecare zodie în parte

Horoscop dragoste. Zodii Compatibile Gemeni

Pentru a începe o relaţie cu un nativ din zodia Gemeni, e bine să abordezi subiecte de conversaţie intelectuale. Veţi dobândi stima sa mai ales dacă sunteţi foarte competent într-un domeniu anume. Iată raporturile Gemenilor cu alte semne astrologice:

Pe acelaşi subiect

Compatibilitate Gemeni - Berbec

În general, astrologii nu recomandă această legătură: deşi pe plan intelectual sunt compatibili, Gemenii şi Berbecii se pot confrunta cu situaţii în care diferenţele de caracter capătă o mare forţă distructivă.

Compatibilitate Gemeni - Taur

Gemenii sunt deseori agitaţi şi îndepărtaţi de conceptul ideal de familie la care Taurii aspiră. Deşi pot fi fascinaţi unul de celălalt, în cele mai multe cazuri nativii nu rămân împreună pe termen lung.

Compatibilitate Gemeni - Gemeni

Fiind atât de asemănători pe toate planurile, Gemenii au toate şansele să se înţeleagă de minune. Împreună se pot aventura în călătorii şi proiecte ambiţioase care altor semne astrologice li s-ar părea nebuneşti.

Compatibilitate Gemeni - Rac

Legătura Gemeni - Rac e supusă unor teste grele încă de la începutul relaţiei, primul fiind prea delăsător pentru gusturile clare şi ordonate ale partenerului. Temperamentul le-ar putea da de furcă în absenţa numeroaselor compromisuri.

Compatibilitate Gemeni - Leu

Relaţia debutează armonios, fiind bazată pe atracţie reciprocă şi înţelegere. Mai târziu, însă, caracterul posesiv al Leului îl poate speria pe nativul Gemeni, care se simte tentat să renunţe la tot ce au construit împreună. Comunicarea poate salva, însă, totul.

Compatibilitate Gemeni - Fecioară

Rigoarea Fecioarelor nu face casă bună cu personalitatea exuberantă a Gemenilor. După certuri interminabile, relaţia poate rămâne prea şubredă pentru a rezista şi a le aduce fericire partenerilor.

Compatibilitate Gemeni - Balanţă

Sunteţi suflete pereche! Relaţia sau căsnicia are şanse maxime, spun astrologii, care pun accent pe trăsăturile comune ale celor două zodii. Compatibilitatea voastră trebuie, însă, susţinută de eforturi ca în orice alt cuplu.

Compatibilitate Gemeni - Scorpion

Nativii Gemeni se simt atraşi de farmecul şi misterul Scorpionilor, care sunt la rândul lor curioşi cum va decurge relaţia. În absenţa unei baze solide a relaţiei, sorţii de izbândă nu sunt, însă, prea mari.

Compatibilitate Gemeni - Săgetător

Cuplul poate convieţui fericit pentru o perioadă, până ce problemele sentimentale din trecut încep să afecteze relaţia. Partenerii trebuie să depună eforturi serioase pentru a nu rupe legătura, dar răsplata va fi pe măsură!

Compatibilitate Gemeni - Capricorn

Echilibrul şi stabilitatea Capricornului nu găseşte un partener de încredere în zburdalnicul Gemeni, motiv pentru care nu veţi fi străini de conflicte. Diferenţele dintre voi sunt mult mai puternice decât ceea ce vă apropie, aşa că astrologii nu favorizează această combinaţie.

Compatibilitate Gemeni - Vărsător

Vă potriviţi aproape perfect, iar toţi cei din jur pot vedea asta cu ochiul liber. Relaţia se anunţă una aventuroasă, plină de surprize care condimentează rutina de care ambii fugiţi cât puteţi de tare.

Compatibilitate Gemeni - Peşti

Vă înţelegeţi bine, dar există limite clare care despart viziunea celor doi parteneri. Ambii aveţi nevoie de protecţie, sunteţi egocentrici şi nu vă ascundeţi temperamentul puternic, aşa că orice tensiune trebuie tratată cu calm şi răbdare.

Sursă: Zodiac Universal, Dorian Green

Află previziunile astrologice pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop Gemeni 2022. Zodii compatibile în dragoste