Antena Meniu Search
x

Horoscop Berbec 2022. Zodii compatibile în dragoste

Horoscop dragoste Berbec. Cu ce zodii sunt compatibili Berbecii şi care sunt nativii de care trebuie să se ferească pe plan amoros. Astrologii prezintă raporturile lor cu celelalte semne zodiacale.

de Redactia Observator

la 02.01.2022, 20:00

- Shutterstock

Horoscop Berbec - semn de foc cardinal (spirit întreprinzător), extrovertit, dominat de planeta Marte. Berbecii sunt pricepuţi în rolul ghidului, al liderului. Sunt extrem de dinamici, foarte curajoşi şi cu o tărie de caracter rar întâlnită. Iată ce le rezervă astrele pe plan amoros, în relaţie cu celelalte zodii.

Vezi aici: Cum va arăta 2022 pentru fiecare zodie în parte

Horoscop dragoste. Zodii Compatibile Berbec

Pentru a începe o relaţie cu un nativ din zodia Berbec, e bine să te apropii de el pe plan intelectual. Trebuie în permanenţă să ţii pasul cu el, să fii activ, dinamic, să aduci idei noi. Îi veţi trezi astfel admiraţia. Iată raporturile Berbecilor cu alte semne astrologice:

Pe acelaşi subiect

Compatibilitate Berbec - Berbec

Două spirite puternice nu pot convieţui dacă nimeni nu e dispus la compromis. Atraşi la început unul de celălalt, astrologii avertizează că doi Berbeci nu se vor înţelege bine pe parcursul relaţiei.

Compatibilitate Berbec - Taur

Se vor înţelege doar în domeniul profesional. În rest, primul e prea impulsiv, iar celălalt - prea prudent şi reţinut. Dacă Taurul e dispus să lase de la el, relaţia ar putea avea şanse de reuşită.

Compatibilitate Berbec - Gemeni

Relaţia se anunţă nesigură şi, de regulă, nu trece testul timpului. Berbecul poate fi prea nonconformist pentru mai convenţionalul nativ Gemeni, iar de aici pornesc multe conflicte aprinse.

Compatibilitate Berbec - Rac

Deşi atracţia între cele două semne e în general puternică, nu e suficient pentru a menţine o relaţie sănătoasă pe termen lung. Berbecul ar putea fi prea direct pentru partenerul Rac, mai sensibil şi interiorizat. 

Compatibilitate Berbec - Leu

V-aţi găsit sufletul pereche, compatibilitatea e ideală. Ambii parteneri sunt deschişi provocărilor şi vor găsi sprijinul de care au nevoie într-o relaţie pasională, bazată în primul rând pe sinceritate.

Compatibilitate Berbec - Fecioară

Astrele nu vă sunt favorabile, întrucât Berbecul e mult mai impulsiv decât mult mai raţionalul nativ Fecioară. Ideile extravagante ale Berbecilor pot pune paie pe foc extrem de uşor, ducând deseori la despărţiri dureroase.

Compatibilitate Berbec - Balanţă

Compatibilitatea celor două zodii e relativă. Lucrurile pot merge bine, însă există şi cazuri în care dragostea iniţială nu e de ajuns. Berbecul poate deveni mult prea posesiv, cu o atitudine dominatoare care nu e pe placul Balanţelor.

Compatibilitate Berbec - Scorpion

Conflictele sunt la ordinea zilei, pentru că firea aprinsă a celor doi parteneri nu poate fi domolită nicicum. Lupta cea mare pentru stabilirea rolurilor din relaţie poate destrăma cuplul la fel de repede cum s-a format.

Compatibilitate Berbec - Săgetător

Relaţia voastră are şanse mari de reuşită, având potenţial armonios. Deşi atât Berbecul, cât şi Săgetătorul sunt firi luptătoare, dinamice, se pot sprijini reciproc şi pot găsi liniştea interioară de care au nevoie.

Compatibilitate Berbec - Capricorn

Este o combinaţie rară, iar când se întâmplă, relaţia trebuie gestionată cu mult tact. Ambii parteneri pot învăţa multe unul de la celălalt, cu condiţia ca cel puţin unul dintre ei să facă un pas în spate, lăsând loc de împăcare atunci când spiritele se aprind mult prea tare.

Compatibilitate Berbec - Vărsător

Este o pereche oarecum bizară, dar care are şanse de succes. Berbecii şi Vărsătorii se pot înţelege extrem de bine dacă îşi înţeleg dorinţele, lăsându-i partenerului libertatea de care are nevoie ca de aer.

Compatibilitate Berbec - Peşti

Şi aceasta este o combinaţie favorizată de astre, deşi cele două semne astrologice sunt extrem de diferite. Partenerii nu sunt mereu pe aceeaşi lungime de undă, însă comunicarea îi salvează de cele mai multe ori de situaţii critice, care duc la separare.

Sursă: Zodiac Universal, Dorian Green

Află previziunile astrologice pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop Berbec 2022. Zodii compatibile în dragoste