Antena Meniu Search
x

Horoscop Balanţă 2022. Zodii compatibile în dragoste

Horoscop dragoste Balanţă. Cu ce zodii sunt compatibile Balanţele şi care sunt nativii de care trebuie să se ferească pe plan amoros. Astrologii prezintă raporturile lor cu celelalte semne zodiacale.

de Redactia Observator

la 02.01.2022, 20:01

- Shutterstock

Horoscop Balanţă - semn de aer cardinal, extrovertit, dominat de planeta Venus. Balanţele simbolizează măsura, armonia şi echilibrul, justeţea. Nu suportă certurile, tot ce implică tensiune psihică, şi va încerca mereu să aplaneze conflictele. Iată ce le rezervă astrele pe plan amoros, în relaţie cu celelalte zodii.

Vezi aici: Cum va arăta 2022 pentru fiecare zodie în parte

Horoscop dragoste. Zodii Compatibile Balanţă

Pentru a începe o relaţie cu un nativ din zodia Balanţă, e bine să nu te zgârceşti cu complimentele, cu condiţia să fie adevărate. Puteţi începe o discuţie mai serioasă, dar atenţie să nu deveniţi agresiv. Iată raporturile Balanţelor cu alte semne astrologice:

Pe acelaşi subiect

Compatibilitate Balanţă - Berbec

Compatibilitatea celor două zodii e relativă. Lucrurile pot merge bine, însă există şi cazuri în care dragostea iniţială nu e de ajuns. Berbecul poate deveni mult prea posesiv, cu o atitudine dominatoare care nu e pe placul Balanţelor.

Compatibilitate Balanţă - Taur

Ambele semne sunt guvernate de planeta Venus, ceea ce e deja un semn prielnic unei poveşti de iubire ca în filme. Taurii şi Balanţele apreciază frumuseţea şi bunătatea, dar atitudinea diferită în faţa situaţiilor de criză i-ar putea separa.

Compatibilitate Balanţă - Gemeni

Sunteţi suflete pereche! Relaţia sau căsnicia are şanse maxime, spun astrologii, care pun accent pe trăsăturile comune ale celor două zodii. Compatibilitatea voastră trebuie, însă, susţinută de eforturi ca în orice alt cuplu.

Compatibilitate Balanţă - Rac

Sorţii înclină mai degrabă spre nereuşita relaţiei, spun astrologii, care îi avertizează pe nativii zodiilor Rac şi Balanţă că minciuna are picioare scurte! Deşi sunt atraşi unul de celălalt, problemele de comunicare fac aproape imposibilă convieţuirea acestora.

Compatibilitate Balanţă - Leu

Cu anumite concesii din partea ambilor parteneri, lucrurile ar putea merge cu adevărat bine. Şi Leii şi Balanţele preferă luxul şi au înclinaţii artistice, aşa că pasiunile comune vor menţine vie flacăra iubirii.

Compatibilitate Balanţă - Fecioară

Relaţia voastră nu merge extraordinar, superficialitatea ocazională a Balanţelor fiind greu de tolerat de către Fecioare. Îi aduce împreună, însă, gustul pentru confort şi viaţă liniştită.

Compatibilitate Balanţă - Balanţă

Vă înţelegeţi foarte bine, iar împreună vă găsiţi echilibrul de care aveţi atât de mare nevoie. Întrucât aveţi scopuri comune şi sunteţi de acord asupra mijloacelor prin care vreţi să le îndepliniţi, astrologii au înceredere în trăinicia relaţiei voastre.

Compatibilitate Balanţă - Scorpion

Când vine vorba de voi doi, principiul de bază e totul sau nimic! Atracţia fizică trebuie susţinută şi de compatibilitatea intelectuală şi emoţională, aşa că fie vă veţi înţelege perfect, fie nu veţi vrea să vă vorbiţi deloc.

Compatibilitate Balanţă - Săgetător

Vă potriviţi destul de bine, iar încercările prin care veţi trece împreună vor cimenta cu adevărat relaţia. Împărtăşiţi pasiunea pentru călătorii şi lucruri frumoase, aşa că aveţi toate şansele să creaţi amintiri demne de povestit nepoţilor.

Compatibilitate Balanţă - Capricorn

Cu toate că vă admiraţi reciproc şi apreciaţi calităţile partenerului, relaţia voastră riscă să rămână ancorată la un nivel superficial. O discuţie serioasă, cu toate cărţile pe masă, este esenţială pentru a decide care e viitorul vieţii de cuplu.

Compatibilitate Balanţă - Vărsător

Sunteţi două zodii de aer care se înţeleg excelent, fără doar şi poate. Aspiraţi către libertate şi doriţi să trăiţi înconjuraţi de prieteni, astfel încât certurile provocate de plictiseală sau gelozie ies din discuţie. 

Compatibilitate Balanţă - Peşti

Atracţia iniţială se stinge încet şi riscă să se stingă dacă nu aveţi grijă să întreţineţi flacăra iubirii. Responsabilităţile cotidiene tind să împovăreze viaţa de cuplu, până în stadiul în care Balanţele ar putea simţi nevoia să se elibereze.

Sursă: Zodiac Universal, Dorian Green

Află previziunile astrologice pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop Balanţă 2022. Zodii compatibile în dragoste