Antena Meniu Search
x

Horoscop Capricorn 2022. Zodii compatibile în dragoste

Horoscop dragoste Capricorn. Cu ce zodii sunt compatibili Capricornii şi care sunt nativii de care trebuie să se ferească pe plan amoros. Astrologii prezintă raporturile lor cu celelalte semne zodiacale.

de Redactia Observator

la 02.01.2022, 20:01

- Shutterstock

Horoscop Capricorn - semn de pământ cardinal, introvertit, dominat de planeta Saturn. Capricornii sunt rezervaţi, dedicaţi în întregime scopurilor lor. Au un profund simţ al datoriei şi pun preţ pe lucrul bine făcut. Iată ce le rezervă astrele pe plan amoros, în relaţie cu celelalte zodii.

Vezi aici: Cum va arăta 2022 pentru fiecare zodie în parte

Horoscop dragoste. Zodii Compatibile Capricorn

Pentru a începe o relaţie cu un nativ din zodia Capricorn, e bine să îi arăţi că ai încredere în el şi să îi faci doar complimente sincere. Iată raporturile Capricornilor cu alte semne astrologice:

Pe acelaşi subiect

Compatibilitate Capricorn - Berbec

Este o combinaţie rară, iar când se întâmplă, relaţia trebuie gestionată cu mult tact. Ambii parteneri pot învăţa multe unul de la celălalt, cu condiţia ca cel puţin unul dintre ei să facă un pas în spate, lăsând loc de împăcare atunci când spiritele se aprind mult prea tare.

Compatibilitate Capricorn - Taur

Cei doi pot forma o legătură armonioasă, dar numai dacă sunt dispuşi să depăşească neînţelegerile de la începutul relaţiei. Împreună, sunt puternici, iubitori şi pot trăi clipe de basm memorabile.

Compatibilitate Capricorn - Gemeni

Echilibrul şi stabilitatea Capricornului nu găseşte un partener de încredere în zburdalnicul Gemeni, motiv pentru care nu veţi fi străini de conflicte. Diferenţele dintre voi sunt mult mai puternice decât ceea ce vă apropie, aşa că astrologii nu favorizează această combinaţie.

Compatibilitate Capricorn - Rac

Relaţia voastră ar putea fi o mare surpriză pentru apropiaţi, dar succesul ei depinde strict de dorinţa voastră de a lăsa la o parte orgoliile. Divergenţele dintre voi pot să apară la tot pasul, iar firea mai rezervată a Racului l-ar putea face pe partener să se simtă prea puţin iubit.

Compatibilitate Capricorn - Leu

Capricornul este mai lent decât partenerul Leu, ceea ce creează nenumărate tensiuni în viaţa de cuplu. Relaţia voastră e pusă la grea încercare, însă nu renunţaţi: există şanse ca temperamentele voastre să funcţioneze împreună.

Compatibilitate Capricorn - Fecioară

Aveţi şanse mari să ajungeţi în faţa altarului, iar căsnicia se anunţă a fi una extrem de fericită. Cele două zodii de pământ se admiră reciproc şi pot învăţa multe de la partener, de la îndemânare şi tact până la rezistenţă.

Compatibilitate Capricorn - Balanţă

Cu toate că vă admiraţi reciproc şi apreciaţi calităţile partenerului, relaţia voastră riscă să rămână ancorată la un nivel superficial. O discuţie serioasă, cu toate cărţile pe masă, este esenţială pentru a decide care e viitorul vieţii de cuplu.

Compatibilitate Capricorn - Scorpion

Discreţia, munca, loialitatea şi seriozitatea sudează cuplul Scorpion - Capricorn, iar simţul vostru practic face ca obstacolele să poată fi depăşite cu succes. Sunteţi un cuplu frumos, apreciat de cunoscuţi şi familie.

Compatibilitate Capricorn - Săgetător

În general, această combinaţie nu e recomandată. Spiritul schimbător al Săgetătorilor nu e prea compatibil cu cel statornic al Capricornilor, iar acest lucru îşi spune cuvântul mai ales când vine vorba de socializare şi călătorii.

Compatibilitate Capricorn - Capricorn

E cea mai bună potrivire din astrograma voastră, întrucât vă înţelegeţi de minune capriciile şi firea considerată de alte zodii mult prea dificilă. Energiile voastre sunt în deplină armonie, iar asta se reflectă în viaţa de cuplu.

Compatibilitate Capricorn - Vărsător

Relaţia voastră e un joc de noroc fără prea multe şanse de reuşită, spun astrologii, care amintesc de caracterul imprevizibil al Vărsătorilor, aflat în contradicţie cu personalitatea Capricornilor.  

Compatibilitate Capricorn - Peşti

Totul merge bine între voi doi, peştii fiind cei mai mari fani ai stabilităţii Capricornului. Sunt parteneri potriviţi pe toate planurile, iar uniunea lor e încununată în majoritatea cazurilor cu succes.

Sursă: Zodiac Universal, Dorian Green

Află previziunile astrologice pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop Capricorn 2022. Zodii compatibile în dragoste