Antena Meniu Search
x

Horoscop Taur 2022. Zodii compatibile în dragoste

Horoscop dragoste Taur. Cu ce zodii sunt compatibili Taurii şi care sunt nativii de care trebuie să se ferească pe plan amoros. Astrologii prezintă raporturile lor cu celelalte semne zodiacale.

de Redactia Observator

la 02.01.2022, 20:00

- Shutterstock

Horoscop Taur - semn de pământ fix (stabilitate), introvertit, dominat de planeta Venus. Taurii sunt definiţi cel mai bine de voinţă, tenacitate, dar şi de o excepţională rezistenţă care le permite să facă faţă unor eforturi foarte mari şi să depăşească obstacole insuportabile pentru alţii.

Vezi aici: Cum va arăta 2022 pentru fiecare zodie în parte

Horoscop dragoste. Zodii Compatibile Taur

Pentru a începe o relaţie cu un nativ din zodia Taur, e bine să creezi o atmosferă romantică, de intimitate. Acceptă cu greu o primă întâlnire şi, de aceea, atunci când acest lucru se întâmplă, cu siguranţă că vă ia în serios. Iată raporturile Taurilor cu alte semne astrologice:

Pe acelaşi subiect

Compatibilitate Taur - Berbec

Deşi au temperamente diferite, cei doi parteneri ar putea găsi suficiente puncte comune care să menţină relaţia pe linia de plutire. Adaptarea la ritmul partenerului este esenţială pentru o viaţă de cuplu fericită.

Compatibilitate Taur - Taur

Legătura celor doi Tauri poate fi o variantă de succes, mai ales că împărtăşiţi multe valori şi idei similare despre viaţă. Familişti convinşi, căminul se află în centrul preocupărilor amândurora, ceea ce vă va ţine împreună.

Compatibilitate Taur - Gemeni

Gemenii sunt deseori mai puţin ancoraţi în realitate, lucru care îi deranjează pe Taurii practici şi raţionali. Banii pot reprezenta o altă problemă în viaţa de cuplu, Taurii fiind economi, iar Gemenii mult mai cheltuitori şi extravaganţi.

Compatibilitate Taur - Rac

Este o potrivire ideală, spun astrologii. Atât Racii, cât şi Taurii sunt ataşaţi de ideea de cămin, sunt prudenţi, au nevoie de siguranţă şi afecţiune, astfel încât relaţia poate deveni curând o căsnicie până la adânci bătrâneţi. 

Compatibilitate Taur - Leu

Taurul este atras în mod natural de strălucirea partenerului Leu, însă personalitatea puternică a acestuia ar putea deveni greu de digerat. Neînţelegerile pornesc mai ales de la nevoia Leului de a ieşi în evidenţă.

Compatibilitate Taur - Fecioară

Există şanse de reuşită a relaţiei, mai ales că ambii parteneri sunt calculaţi, calmi, riguroşi. S-ar putea, însă, ca tendinţa Fecioarelor de a critica totul să fie prea mult chiar şi pentru răbdătorul Taur.

Compatibilitate Taur - Balanţă

Ambele semne sunt guvernate de planeta Venus, ceea ce e deja un semn prielnic unei poveşti de iubire ca în filme. Taurii şi Balanţele apreciază frumuseţea şi bunătatea, dar atitudinea diferită în faţa situaţiilor de criză i-ar putea separa.

Compatibilitate Taur - Scorpion

Aveţi o relaţie specială, dar durata ei depinde de modul în care vă acceptaţi sensibilitatea sau, dimpotrivă, duritatea şi exprimarea haotică a emoţiilor. Gelozia ar putea fi un alt factor important care decide dacă aveţi sau nu un viitor împreună.

Compatibilitate Taur - Săgetător

Tensiunile sunt la cote maxime între Taur şi Scorpion, primul fiind prea posesiv pentru partenerul său iubitor de libertate. Concepţiile diferite despre viaţă fac extrem de dificilă o relaţie între cei doi nativi, spun astrologii.

Compatibilitate Taur - Capricorn

Cei doi pot forma o legătură armonioasă, dar numai dacă sunt dispuşi să depăşească neînţelegerile de la începutul relaţiei. Împreună, sunt puternici, iubitori şi pot trăi clipe de basm memorabile.

Compatibilitate Taur - Vărsător

Astrele nu le dau multe şanse Taurilor şi Vărsătorilor, care sunt prea încăpăţânaţi şi au valori diferite. Vărsătorul ar putea fi prea sociabil, prea deschis pentru gusturile mai conservatoare ale partenerului său nativ Taur.

Compatibilitate Taur - Peşti

Este o combinaţie reuşită, Taurii şi Peştii fiind mai intuitivi şi sentimentali împreună decât separat. Nativii acestor zodii au resursele interioare necesare pentru a îşi oferi reciproc ceea ce au cu adevărat nevoie.

Sursă: Zodiac Universal, Dorian Green

Află previziunile astrologice pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop Taur 2022. Zodii compatibile în dragoste