Antena Meniu Search
x

Horoscop Scorpion 2022. Zodii compatibile în dragoste

Horoscop dragoste Scorpion. Cu ce zodii sunt compatibili Scorpionii şi care sunt nativii de care trebuie să se ferească pe plan amoros. Astrologii prezintă raporturile lor cu celelalte semne zodiacale.

de Redactia Observator

la 02.01.2022, 20:01

- Shutterstock

Horoscop Scorpion - semn de apă fix, introvertit, dominat de planetele Marte şi Pluto. Scorpionii sunt foarte energici în sensul preocupărilor lor, chiar dacă uneori par foarte liniştiţi şi pasivi. Iată ce le rezervă astrele pe plan amoros, în relaţie cu celelalte zodii.

Vezi aici: Cum va arăta 2022 pentru fiecare zodie în parte

Horoscop dragoste. Zodii Compatibile Scorpion

Pentru a începe o relaţie cu un nativ din zodia Scorpion, e bine să îi faci complimente cu multă atenţie şi tact, căci simte minciunile şi nu le tolerează. Iată raporturile Scorpionilor cu alte semne astrologice:

Pe acelaşi subiect

Compatibilitate Scorpion - Berbec

Conflictele sunt la ordinea zilei, pentru că firea aprinsă a celor doi parteneri nu poate fi domolită nicicum. Lupta cea mare pentru stabilirea rolurilor din relaţie poate destrăma cuplul la fel de repede cum s-a format.

Compatibilitate Scorpion - Taur

Aveţi o relaţie specială, dar durata ei depinde de modul în care vă acceptaţi sensibilitatea sau, dimpotrivă, duritatea şi exprimarea haotică a emoţiilor. Gelozia ar putea fi un alt factor important care decide dacă aveţi sau nu un viitor împreună.

Compatibilitate Scorpion - Gemeni

Nativii Gemeni se simt atraşi de farmecul şi misterul Scorpionilor, care sunt la rândul lor curioşi cum va decurge relaţia. În absenţa unei baze solide a relaţiei, sorţii de izbândă nu sunt, însă, prea mari.

Compatibilitate Scorpion - Rac

Sunteţi o pereche extrem de reuşită! Spiritul posesiv şi pasiunea Scorpionului se completează perfect cu personalitatea Racului, deşi sunteţi cele mai reticente semne astrologice. În timp, veţi învăţa să aveţi încredere unul în celălalt, iar de aici înainte nimic nu vă mai stă în cale.

Compatibilitate Scorpion - Leu

Sunteţi amândoi sclipitori în felul vostru, ceea ce vă atrage cu o forţă aproape magnetică. Gelozia caracteristică Scorpionului este singurul prag major pe care trebuie să îl depăşiţi în calea fericirii în viaţa de cuplu.

Compatibilitate Scorpion - Fecioară

Puteţi comunica bine, cu condiţia crucială ca niciunul dintre voi să nu rănească sentimentele partenerului. Calmul Fecioarelor aduce linişte Scorpionului agitat, însă uneori acesta din urmă poate simţi nevoia de mai multă aventură.

Compatibilitate Scorpion - Balanţă

Când vine vorba de voi doi, principiul de bază e totul sau nimic! Atracţia fizică trebuie susţinută şi de compatibilitatea intelectuală şi emoţională, aşa că fie vă veţi înţelege perfect, fie nu veţi vrea să vă vorbiţi deloc.

Compatibilitate Scorpion - Scorpion

Firile voastre extremiste, care vor totul sau nimic, îşi spun cuvântul în relaţia care pare mereu să stea pe un butoi cu pulbere. Dacă rămâneţi împreună, puteţi pune bazele unei familii extrem de reuşite, cu valori trainice.

Compatibilitate Scorpion - Săgetător

Scorpionul poate deveni prea sufocant pentru partenerul său Săgetător, iar acesta din urmă poate fi deseori prea sarcastic. Conflictele se sting însă la fel de pasional, ceea ce îi face pe astrologi să acorde totuşi şanse acestei combinaţii.

Compatibilitate Scorpion - Capricorn

Discreţia, munca, loialitatea şi seriozitatea sudează cuplul Scorpion - Capricorn, iar simţul vostru practic face ca obstacolele să poată fi depăşite cu succes. Sunteţi un cuplu frumos, apreciat de cunoscuţi şi familie.

Compatibilitate Scorpion - Vărsător

Deşi vă simţiţi atraşi unul de celălalt, viaţa de cuplu ar putea fi mai mult decât puteţi duce împreună. Vărsătorul se poate simţi presat să devină altfel decât este, pentru a satisface orgoliul partenerului său Scorpion.

Compatibilitate Scorpion - Peşti

Între voi doi poate fi dragoste la prima vedere, dar testul timpului va fi cel care contează cu adevărat. Nativii zodiei Peşti, consideraţi de mulţi prea excentrici, găsesc în braţele Scorpionilor înţelegerea şi acceptarea de care au nevoie.

Sursă: Zodiac Universal, Dorian Green

Află previziunile astrologice pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Horoscop » Horoscop Scorpion 2022. Zodii compatibile în dragoste