Antena Meniu Search
x

Horoscop Vărsător 2022. Zodii compatibile în dragoste

Horoscop dragoste Vărsător. Cu ce zodii sunt compatibili Vărsătorii şi care sunt nativii de care trebuie să se ferească pe plan amoros. Astrologii prezintă raporturile lor cu celelalte semne zodiacale.

de Redactia Observator

la 02.01.2022, 20:02

- Shutterstock

Horoscop Vărsător - semn de aer fix, extrovertit, dominat de planetele Saturn şi Uranus. Vărsătorii sunt idealişti şi sensibili, emotivi şi pot trece de la disperarea cea mai neagră la înflăcărare şi optimism contagios. Iată ce le rezervă astrele pe plan amoros, în relaţie cu celelalte zodii.

Vezi aici: Cum va arăta 2022 pentru fiecare zodie în parte

Horoscop dragoste. Zodii Compatibile Vărsător

Pentru a începe o relaţie cu un nativ din zodia Vărsător, e bine să îi faci complimente şi să dovediţi că aveţi idei largi, generoase, păstrând măsura bunului simţ. Iată raporturile Vărsătorilor cu alte semne astrologice:

Pe acelaşi subiect

Compatibilitate Vărsător - Berbec

Este o pereche oarecum bizară, dar care are şanse de succes. Berbecii şi Vărsătorii se pot înţelege extrem de bine dacă îşi înţeleg dorinţele, lăsându-i partenerului libertatea de care are nevoie ca de aer.

Compatibilitate Vărsător - Taur

Astrele nu le dau multe şanse Taurilor şi Vărsătorilor, care sunt prea încăpăţânaţi şi au valori diferite. Vărsătorul ar putea fi prea sociabil, prea deschis pentru gusturile mai conservatoare ale partenerului său nativ Taur.

Compatibilitate Vărsător - Gemeni

Vă potriviţi aproape perfect, iar toţi cei din jur pot vedea asta cu ochiul liber. Relaţia se anunţă una aventuroasă, plină de surprize care condimentează rutina de care ambii fugiţi cât puteţi de tare.

Compatibilitate Vărsător - Rac

Deşi astrele sunt favorabile unei prietenii strânse între Raci şi Vărsători, în viaţa de cuplu lucrurile stau complet diferit. Spiritul posesiv al primului nu e tolerat de celălalt, ceea ce strică armonia din casă şi anunţă o despărţire categorică.

Compatibilitate Vărsător - Leu

Relaţia voastră e extrem de indecisă. Azi vă iubiţi la intensitate maximă, pentru ca în ziua următoare să nu schimbaţi un cuvânt. O discuţie sinceră, în care fiecare să-şi exprime fără ocolişuri intenţiile, vă poate scuti de multe incertitudini şi suferinţă.

Compatibilitate Vărsător - Fecioară

Atracţia fizică nu justifică o relaţie, iar acest lucru îl vor afla şi nativii zodiilor Fecioară şi Vărsător. Dacă nu sunt pregătiţi să renunţe la orgolii şi să îşi acorde timpul de care au nevoie pentru a se ataşa emoţional, povestea lor nu va fi una reuşită.

Compatibilitate Vărsător - Balanţă

Sunteţi două zodii de aer care se înţeleg excelent, fără doar şi poate. Aspiraţi către libertate şi doriţi să trăiţi înconjuraţi de prieteni, astfel încât certurile provocate de plictiseală sau gelozie ies din discuţie.

Compatibilitate Vărsător - Scorpion

Deşi vă simţiţi atraşi unul de celălalt, viaţa de cuplu ar putea fi mai mult decât puteţi duce împreună. Vărsătorul se poate simţi presat să devină altfel decât este, pentru a satisface orgoliul partenerului său Scorpion.

Compatibilitate Vărsător - Săgetător

Aveţi în comun dinamismul şi gustul pentru distracţii, precum şi dorinţa de autoperfecţionare. Împreună, sunteţi o forţă care poate muta munţii din loc, iar relaţia merge ca pe roate. Formaţi unul din cele mai reuşite cupluri posibile!

Compatibilitate Vărsător - Capricorn

Relaţia voastră e un joc de noroc fără prea multe şanse de reuşită, spun astrologii, care amintesc de caracterul imprevizibil al Vărsătorilor, aflat în contradicţie cu personalitatea Capricornilor.  

Compatibilitate Vărsător - Vărsător

Relaţia voastră e una excepţională! Nici nu se putea altfel: sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în toate aspectele vieţii, iar armonia căminului vostru pare desprinsă din filmele romantice de la Hollywood.

Compatibilitate Vărsător - Peşti

Compasiunea faţă de ceilalţi este lucrul care vă uneşte cel mai mult, în ciuda divergenţelor care apar uneori între voi. Dacă relaţia va fi un eşec sau un succes, depinde doar de capacitatea voastră de comunicare.

Sursă: Zodiac Universal, Dorian Green

Află previziunile astrologice pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop Vărsător 2022. Zodii compatibile în dragoste