Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 pentru zodia Taur

Horoscop săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021. Astrologii îndeamnă nativii zodiei Taur să îşi controleze atitudinea şi să fie mai înţelegători cu cei din jur.

de Mihaela Uretu

la 03.11.2021 , 11:13

Horoscop săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 pentru zodia Gemeni Horoscop săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 pentru zodia Taur - Shutterstock

Faptul că ai aşteptări prea multe de la oamenii, pune presiune pe cei din jurul tău. Tinzi să îi presezi să-ți accepte punctul de vedere, mai presus de orice idei pe care ei le au. Egoismul de care uneori dai dovadă nu este tolerat sau privit cu ochi buni de cei cu care interacţionezi. Renunţa la impulsivitate şi asfel viaţa va fi mult mai plăcută pentru toți.

Horoscop dragoste săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 Taur

Ai noroc că frustrarea de care dai dovadă în aceste zile este tolerată de către persoana iubită, însă nu te poţi baza la nesfârşit pe asta. Sunt şanse mari ca această atitudine să fie frustrantă pentru partenerul de viaţă şi la un moment dat va răbufni. Înarmează-te cu mult calm şi fi înţelegător pentru a trece peste vremurile grele care urmează.

Articolul continuă după reclamă

Horoscop bani săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 Taur

Pe acelaşi subiect

Ești excesiv de competitiv în această perioadă. Acest comportament nu este neapărat privit cu ochi buni de către colegii tăi. Dacă nu îţi controlezi atitudinea, oamenii te vor taxa. Prin urmare, încetează să fii atât de insistent, vei primi înapoi doar ceea ce dai!

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Mihaela Uretu Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 pentru zodia Taur