Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021. Indiferent de modul în care vă simțiți, restrângeți la minimum orice izbucnire emoțională spontană în această perioadă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 08.10.2021, 13:06

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 pentru zodia Berbec - Shutterstock

Sunteţi predispuşi la un comportament impulsiv, fapt care îi va provoca pe cei din jur să ia atitudine împotriva voastră. Lucraţi cu propria voastră persoană, gândiţi-vă de zece ori înainte să deschideţi gura. Evitaţi conflictele şi lăsaţi situaţiile tensionate departe, mai ales dacă nu sunteţi implicaţi în mod direct.

Căutaţi alinare în compania celor dragi, cereţi sfaturi şi discutaţi deschis despre lucrurile care vă deranjează în interior. Sufletul vostru ar putea fi rănit, iar răzbunarea nu este cheia. Menţineţi-vă distraşi, ocupându-vă mintea cu activităţi care vă fac plăcere.

Horoscop dragoste săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 Berbec 

Temperamentul vă poate afecta inclusiv viaţa sentimentală, iar dacă nu renunţaţi la comentariile răutăcioase şi nu veţi înceta să puneţi la îndoială fiecare mişcare a partenerului de viaţă s-ar putea să transformaţi totul într-un câmp de luptă, iar voi nu veţi fi în acceaşi echipă, ci adversari direcţi. Vă lipsește corectitudinea și sensibilitatea, depuneţi mai mult efort în acest sens. Dacă aveţi ceva de spus atunci încercaţi să gândiţi situaţia la rece, să analizaţi toate mijloacele de acţiune şi să vorbiţi deschis cu persoana în cauză. Fiţi răbdători şi înţelegători. Respiraţi adânc şi abţineţi-vă de la a spune ceva ce probabil veţi regreta mai târziu.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 Berbec

Concentrați-vă pe o anumită activitate şi nu vă lăsaţi distraşi, mai ales dacă sufleteşte vă simţiţi încărcaţi. Nu lăsaţi lucrurile personale să vă afecteze randamentul la serviciu. Toleranţa voastră faţă de greşeli este la un nivel minim, motiv pentru care tindeţi să reacţionaţi instantaneu la eşec şi neînţelegeri. Riscaţi să vă împotmoliţi în dispute neproductive. Trebui să lucraţi la controlul impulsivităţii şi să nu vă avântaţi în polemici, mai ales dacă nu este necesar. Gândiţi totul la rece. Astrologii vă recomandă câteva zile libere pentru a vă putea încărca bateriile cu energie şi pentru a vă putea pune ordine în gânduri.

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 pentru zodia Berbec