Meniu LIVE
Search
x

Horoscop săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 pentru zodia Leu

Horoscop săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021. Astrologii anunţă o săptămână în care armonia de la locul de muncă va atrage rezultatele mult dorite. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, nativii vor avea parte de multă iubire.

De Redactia Observator la 08.10.2021, 13:09

Sunteți atent la detalii și perseverent atunci când vă confruntați cu probleme. Puteți finaliza sarcinile noi, fie singur, fie ca parte a unei echipe. Oricare ar fi varianta aleasă, o să aveţi parte de nişte rezultate excepţionale. Oamenii au încredere în părerile voastre şi o să vă ceară sfatul atunci când vă aşteptaţi mai puţin. Este un moment extrem de bun pentru a vă îndeplini dorinţele mai vechi. 

Horoscop dragoste săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 Leu

Ambiția ta nu poate fi trecută cu vederea, mai ales în ceea ce privește viața amoroasă. Ești o persoană altruistă, atentă şi ai în vedere orice dorință a partenerului de viaţă. Ai grijă însă să nu devii prea exigent! Însă, nu trebuie să uiţi că uneori trebuie să pui pe primul plan şi propriile dorințe și nevoi. Încearcă să găseşti un echilibru. 

Horoscop bani săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 Leu

Pe acelaşi subiect

Atitudinea voastră pozitivă față de muncă o să vă aducă mai aproape de rezultatele dorite. Cu prietenie, dar și minuțiozitate, puteți crea un mediu de lucru extrem de relaxant, dar totodată eficient. Este important ca şi colegii tăi să aprecieze modul în care ești implicat și să fie atenți la ceea ce ai de spus. Este timpul să îţi asumi mai multe responsabilități.

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 pentru zodia Leu