Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 pentru zodia Capricorn. Astrologii nu vin cu vești prea bune în această săptămână. Sunteți copleșiti de orice situație, nu aveți răbdare și vă pierdeți în detalii. Începeți orice activitate cu o mică pauză în care să vă planificați totul pas cu pas.

Diana Udrescu
de Diana Udrescu

la 08.10.2021, 13:04

Horoscop saptamanal capricorn
Horoscop săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 Capricorn - Shutterstock
  • Provocările vă pun în dificultate săptămâna aceasta.
  • Lăsați garda jos și aveți șanse mari să vă cunoașteți jumătatea.

Vă confruntați cu o serie de provocări și vă simțiți ca și când ar trebui să demonstrați ceva tot timpul. Acest lucru este destul de obositor și deranjant, ceea ce tinde să vă epuizeze rapid. Asigurați-vă că vă păstrați cumpătul și evitați să vă arătați în mod inutil nemulțumirea față de cei care au un rol important în viața voastră. Practicați mai multă auto-reținere și fiți mai atenți la modul în care îi tratați pe ceilalți. Bucurați-vă de o pauză calmă și relaxantă, folosiți timpul pentru a reorganiza planurile și coordonați-le cu partenerul și familia.

Horoscop dragoste săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 Capricorn

Vă simțiți destul de îngândurat și supărat, iar asta poate afecta romantismul și momentele frumoase alături de partener. Evitați problemele la care simțiți că nu aveți rezolvare și arătați că sunteți dispuși să faceți compromisuri. Altfel, lucrurile ar putea avea un sfârșit pe care nu l-ați dori. Dacă sunteți singuri, este timpul să vă regândiți felul în care cochetați; abordarea voastră actuală este mai degrabă ca un atac, decât să fiți seducători și cuceritori.

Horoscop bani săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 Capricorn

Pe acelaşi subiect

Această săptămână este definită de un nivel ridicat de dăruire și perseverență. Nu lăsați oboseala acumulată să vă descurajeze. Problema nu este neapărat volumul de muncă, ci planificarea. A vă grăbi înainte și a nu avea răbdare vă poate face cu ușurință să vă pierdeți în lucruri neimportante. Înainte de a începe să lucrați, ar trebui să luați o mică pauză în care să vă gândiți la ce aveți de făcut și să vă planificați cu mare atenție și precizie următorii pași.

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 pentru zodia Capricorn