Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 pentru zodia Taur

Horoscop săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021. Încercaţi să vă conservaţi energia. Sunteţi predispuşi în mod inutil la a vă risipi orice rezervă pe care o deţineţi din cauza unui comportament încăpăţânat.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 08.10.2021, 13:07

Semn zodiacal Taur
Horoscop săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 pentru zodia Taur - Shutterstock

Cel mai bine ar fi să nu vă mai implicaţi în absolut orice proiect, mai ales dacă ştiţi că s-ar putea să vă îngreunaţi cu munca peste limitele voastre. O pauză este justificabilă. Gândiţi-vă bine şi reconsideraţi-vă atribuţiile, hotărâţi ce este cu adevărat important pentru voi şi care sunt lucrurile (sau persoanele) de care trebuie să vă descotorosiţi. Este posibil să apară o confruntare, o dispută la serviciu sau în viaţa privată, dar este importantă o analiză a situaţiei. Veţi înţelege că uneori este mai bine să faceţi un pas în înapoi pentru a avansa cu mai multă putere spre un viitor fructuos.

Horoscop dragoste săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 Taur

Orice resentiment extrem nu vă va ajuta viaţa amoroasă. S-ar putea ca în relaţia de dragoste să existe anumite lupte inutile pentru putere care vor crea o situaţie stresantă şi tensionată. Discutaţi deschis cu partenerul/partenera şi rezolvaţi lucrurile care vă apasă sufleteşte în această perioadă. În caz contrar vă veţi înstrăina cu adevărat de cel drag, iar lucrurile se pot strica până într-un punct iremediabil. Controlaţi-vă furia, nu acţionaţi vulcanic. Dacă nu aveţi însă o relaţie amoroasă în acest punct al vieţii, este posibil ca o astfel de conduită să vă afecteze relaţiile personale, fie cu prietenii, fie cu familia.

Horoscop bani săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 Taur

Pe acelaşi subiect

Din punct de vedere profesional aveţi motivaţia necesară pentru a crea lucruri interesante şi pentru a vă dezvolta în carieră. Cu energia debordantă de care daţi dovadă veţi îndrepta lucrurile şi veţi putea îndruma colegii spre succes. Veţi fi surprinşi de câte de multe obţineţi. Aveţi grijă însă să nu vă implicaţi în situaţii tensionate sau în conflicte la muncă, mai ales dacă nu sunteţi vizaţi în mod direct. Veşti bune ar putea apărea din partea şefilor, dar doar dacă daţi dovadă de devotament, forţă de muncă, dorinţă şi pricepere.

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 11 octombrie - 17 octombrie 2021 pentru zodia Taur