Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Leu

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Leu. Echilibrul delicat dintre muncă și viața de familie este un aspect important pentru săptămâna aceasta, mai ales când Marte face opoziție cu Uranus într-o manifestare volatilă de temperament și furie, în ziua de miercuri.

de Redactia Observator

la 12.11.2021, 16:16

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Leu - Profimedia

S-ar putea să simți că nu poți reuși, nu poți avea rezultate pozitive, mai ales în timpul Eclipsei de Lună de vineri – aceasta aduce o oportunitate majoră, dar cu prețul unui sacrificiu ce se dovedește a fi mai mare în viața de familie.

Citeşte şi Horoscopul de mâine, 13 noiembrie 2021

Gandeste repede și eficient. În aceeași zi, un aspectul promițător Venus-Uranus arată cum, cu o mai bună gestionare a timpului, programare sau delegare, poți începe să obții tot ce este mai bun din ambele zone de interes. În plus, când Soarele se va muta în segmentul bucuriei, duminică, vei începe să înveți cum să maximizezi timpul pe care îl ai în familie. Asigură-te că faceți ceva distractiv pentru toată lumea!

Horoscop dragoste 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Leu

Pe acelaşi subiect

Viața ta amoroasă poate fi afectată în mod nefavorabil de sentimentele tale profund pasionale, care ar putea provoca cu ușurință tensiune și ciocniri cu partenerul. Alternativ, s-ar putea să descoperi că interacțiunea emoțională deficitară stă la baza situației dintre voi, asfel orice ceartă care ar putea apărea este indicat să fie amânată.

Horoscop bani 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Leu

Vei întâlni o situație la locul de muncă în această săptămână, care te va irita enorm. Încearcă să rămâi calm! De multe ori nu merită să te îngrijorezi. Aproape întotdeauna majoritatea conflictelor se încheie la fel de repede cum au început. Dacă există probleme fundamentale, încearcă să îți exprimați opinia într-o manieră obiectivă și asertivă.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Leu