Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Gemeni. În această săptămână foarte încărcată, este posibil să începi să simți presiune. Stresul din cauza sarcinilor pe care le ai și a programului supraîncărcat; în timpul opoziției Marte-Uranus de miercuri, ceva s-ar putea ca totul să se destrame. Este important să cauți timp liber, intimitate și spațiu, mai degrabă decât să încerci să faci totul singur.

de Redactia Observator

la 12.11.2021, 16:14

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Gemeni - Profimedia

Eclipsa de Lună de vineri are loc în segmentul care pentru tine înseamnă sacrificiu și provoacă resentimente și amărăciune față de lucrurile la care ai renunțat pentru ceilalți. Vorbește despre cum te simți. Nu renunța la cei dragi – un aspect vindecător Venus-Uranus în aceeași zi arată că există o mai bună înțelegere reciprocă.

Citeşte şi Horoscopul de mâine, 13 noiembrie 2021

Duminică, Soarele se mută în segmentul de dragoste, care va insufla o nouă viață relației tale, cu promisiunea unor momente magice în viitor.

Horoscop dragoste 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Gemeni

Pe acelaşi subiect

Resentimentele extreme nu îți vor face bine în viața amoroasă. Dacă relația ta este stresată în mod nejustificat cu certuri inutile și atitudinea ta îți înstrăinează partenerul; controlează-te puțin mai mult! Dacă ești singur, este posibil să atragi pe cineva în această săptămână. Dar nimeni nu va dori să stea în preajma ta prea mult timp, dacă vei continua să te comporți astfel.

Horoscop bani 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Gemeni

Ești cu adevărat motivat; cu atâta energie trebuie să o îndrepti către un scop pozitiv în carieră. Vei fi surprins cât de mult vei realiza. Dar ai grijă să nu te implici în probleme sau discuții controversate cu colegii. Nu ești deosebit de înțelegător cu cineva care se opune metodelor tale; ești ușor iritat.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Gemeni