Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Vărsător. Ceva nu pare să nu fie în regulă cariera ta, iar săptămâna aceasta evidențiază neliniștea pe care o simți din cauza asta. Opoziția Marte-Uranus de miercuri ar putea fi un punct de tendiune, la fel ca și Eclipsa de Lună de vineri, care are loc în sectorul rădăcinilor, a originilor familiale.

de Redactia Observator

la 12.11.2021, 16:25

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Vărsător - Profimedia

Aspectul dintre Venus-Uranus de vineri îți ce însemnă cu adevărat sensul în viață și te va inspira să faci schimbările necesare în modul în care îți trăiești viața și cum îți câștigi existența.

Citeşte şi Horoscopul de mâine, 13 noiembrie 2021

Între timp, odată ce Soarele sosește în sectorul tău social duminică, poate fi un impuls să întâlnești noi prieteni sau să găsești un nou grup social.

Horoscop dragoste 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Vărsător

Pe acelaşi subiect

Deși te simți mai puternic decât de obicei și poți face față cu ușurință oricăror probleme cu care te confrunți, te simți irittat în timp ce mai multe persoane te provoacă și fac diverse solicitări către tine. Este recomandabil să dai dovadă de reținere dacă te implici într-o ceartă și să nu cedezi. În caz contrar, poți fi forțat să te retragi. Mai presus de toate, este important să nu devii prea înrădăcinat și încăpățânat, deoarece acest lucru poate avea un efect negativ asupra ta și asupra oamenilor din jurul tău.

În plan personal te simți destul de încordat și furios, ceea ce afectează și partenerul. Dacă ești singur, este timpul să te regândești la felul în care flirtezi; abordarea ta actuală este percepută ca un atu.

Horoscop bani 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Vărsător

Nu lăsa munca acumulată să te descurajeze. Problema ta nu este neapărat volumul de muncă, ci planificarea; graba și nerăbdarea te pot duce cu ușurință la pierderea lucrurilor impoertante. Înainte de a începe să lucrezi, ar trebui să faci o mică pauză, să te gândești bine și să planifici următorii pași.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Vărsător