Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Balanţă

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Balanţă. În acest moment, ai problema de auto-îmbunătățire, dar evenimentele din această săptămână te pot face să te subestimezi, creând îndoială și autocritică. Acest lucru posibil este mai ales miercuri când Marte se opune lui Uranus și te întrebi de ce îți pierzi timpul cu lucruri care nu funcționează.

de Redactia Observator

la 12.11.2021, 16:21

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Balanţă - Profimedia

Eclipsa de Lună de vineri îți va arăta de ce nu funcționează anumite aspecte din viața ta, oferindu-ți o privire asupra a ceea ce ai putea fi, cine ai putea deveni și cum ai putea trăi viața la maximum.

Citeşte şi Horoscopul de mâine, 13 noiembrie 2021

În același timp, Venus face aspect Uranus, arătându-ți cum trecutul tău nu trebuie să-ți definească viitorul. Între timp, Soarele se mută în sectorul rațiunii tale duminică, schimbând starea de spirit și ridicându-ți optimismul.

Horoscop dragoste 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Balanţă

Pe acelaşi subiect

Este important pentru tine să îi anunți și pe ceilalți de planurile tale și să explici clar că ești dispus să faci compromisul necesar care asigură că toată lumea este mulțumită. Oamenii pe care îi cunoști și cei de care ești aproape, găsesc ideile și sugestiile tale interesante. Sensibilitatea și bogăția ta de idei te fac o companie grozavă, cu care să te poți distra ușor. Momentul pare potrivit pentru a arăta mai multă încredere în abilitățile tale personale.

Horoscop bani 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Balanţă

La muncă stăpânești cu competență responsabilitățile și aduci raționalitatea și creativitatea pe masă. Acest lucru evident observat de colegii tăi te face un membru apreciat al echipei. Ar trebui să utilizezi acest impuls pentru a avansa proiectele care sunt importante pentru tine.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Balanţă