Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Fecioară. Este posibil să te simți inconfortabil în lumina reflectoarelor în această săptămână; este ca și cum ai fi testat cumva sau simți că trebuie să-ți demonstrezi cunoștințele sau că ești cel mai bun la locul de muncă.

de Redactia Observator

la 12.11.2021, 16:18

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Fecioară - Profimedia

Când Marte se opune lui Uranus, competența ta poate fi pusă la încercare sau s-ar putea să te trezești cu rezultate dezamăgitoare de la un interviu, un examen sau un test.

Citeşte şi Horoscopul de mâine, 13 noiembrie 2021

Eclipsa de Lună de vineri se petrece în segmentul educației; în aceeași zi, aspectul Venus-Uranus sugerează că plăcerea și avansarea pot veni dintr-o nouă calificare sau un proiect de studiu pe care îl expui în fața celorlalți. Între timp, Soarele sosește în segmentul de familie - este weekendul perfect pentru o reuniune de familie sau un eveniment special.

Horoscop dragoste 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Fecioară

Pe acelaşi subiect

Perspectivele sunt bune, profită de orice oportunitate pe care o ai. Ca în toate lucrurile este necesar un echilibru sănătos, ia o pauză când poți, să alergi seara, mersul cu bicicleta sau plimbările lungi te pot ajuta să te relaxezi după o perioadă de discuții intense.

Ambiția ta nu poate fi trecută cu vederea, mai ales în ceea ce privește viața ta amoroasă. Ești altruist și atent. Dar ai grijă să nu devii prea exigent! Acest lucru s-ar putea întoarce cu ușurință împotriva ta.

Horoscop bani 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Fecioară

Atitudinea agreabilă față de muncă și față de ceilalți dă roade. Cu prietenie și seriozitate, poți crea un mediu de lucru fără discuții. Vei fi mulțumiți de încrederea primită de la colegi. Este timpul să îți asumi mai multe responsabilități.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Fecioară