Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Taur

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Taur. Relația ta este în centrul atenției săptămâna aceasta, în special în timpul opoziției tensionate Marte-Uranus de miercuri.

de Redactia Observator

la 12.11.2021, 16:12

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Taur - Profimedia

S-ar putea să nu gândești la fel ca partenerul tău în privința planurilor de viitor, unul favorizând stabilitatea, iar celălalt favorizând noi perspective. Este esențial să vorbiți despre asta cu blândețe și amabilitate.

Citeşte şi Horoscopul de mâine, 13 noiembrie 2021

Eclipsa de Lună din Taur de vineri este un eveniment esențial, clarificându-ți propriile idei, vise și obiective într-o manieră destul de pragmatică - cu siguranță vei înțelege mai bine unde te afli.

Horoscop dragoste 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Taur

Pe acelaşi subiect

Cu Soarele sosind în segmentul iubirii pentru tine, în ziua de duminică, vorbește din inimă partenerului tău. În principiu, amândoi sunteți încă de aceeași parte.

Simți că toată lumea te ia pe tine și nu ai încredere în cei pe care îi întâlnești. Dacă nu ești sigur de motivația celorlalți, întreabă-i exact ce vor. S-ar putea să simtă că le datorezi scuze pentru o dezamăgire de mai ​​demult. Fă lucruri în timpul liber care te înveselesc și te ajută să te relaxezi.

Horoscop bani 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Taur

Natura ta argumentativă poate transforma rapid relația într-un câmp de luptă. Îți lipsește corectitudinea și sensibilitatea! Nu vrei să-i superi pe cei la care îți pasă cel mai mult, așa că respiră adânc și abține-te de la a spune ceva ce probabil vei regreta mai târziu.

Concentrează-te pe o anumită activitate, și pe menținerea clarității. Toleranța ta pentru orice greșeală este la un nivel scăzut; reacționezi instantaneu la eșec și tinzi să ai un comportament agresiv. Riști să te blochezi în dispute neproductive. Ar trebui să aduci mai mult autocontrol în chestiunile profesionale. Poți chiar să anulezi câteva întâlniri și să te concentrezi pe ceea ce este esențial! Astfel, eviți și interacțiunile nedorite.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Taur