Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Berbec. Independența ta financiară și emoțională sunt foarte importante în această săptămână, iar când Marte se află în opoziție cu Uranus, s-ar putea să te simți prins între nevoia de libertate și dependența de alții în sens practic sau financiar.

de Redactia Observator

la 12.11.2021, 16:11

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Berbec - Profimedia

Acest aspect îți poate afecta starea de spirit însă, aspectul dintre Venus și Uranus arată promițător pentru avansarea în carieră dacă ești dispus să-ți asumi un risc, totuși.

Citeşte şi Horoscopul de mâine, 13 noiembrie 2021

Nu încerca să îți asumi prea mult, chiar dacă te simți capabil de mai mult, nu exagera. Fă-ți o favoare și încetează să-ți folosești propriile idei și puncte de vedere, pentru a-i impresiona pe ceilalți.

Horoscop dragoste 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Berbec

Pe acelaşi subiect

Presiunea relațională are o influență negativă asupra vieții tale private. Micile neînțelegeri par să te enerveze. Nu îți vei rezolva problemele strigând la cei la pe care îi iubești. Abține-te de la astfel de izbucniri și acționează într-un mod mai cald, mai emoțional și empatic. La urma urmei, persoana iubită nu este neapărat de vină! Rațiunea și autocontrolul pot ușura situația.

Horoscop bani 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Berbec

Viața îți aruncă în mod constant noi provocări. Sarcinile care te așteaptă în săptămâna aceasta nu pot fi rezolvate cu ușurință de rutina ta obișnuită. Efortul suplimentar necesar dar îl remimți ca fiind plictisitor și stresant, acesta fiind unul dintre motivele pentru care te vei simți destul de morocănos și ușor iritabil. Cu toate acestea, păstreazăți viziunea practică - altfel vei înrăutăți lucrurile.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Berbec