Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Săgetător. Ai grijă de sănătatea ta psihică săptămâna aceasta, pentru că există o atmosferă foarte instabilă. Miercuri, s-ar putea să te lupți cu opoziția Marte-Uranus, care evidențiază dorința conflictuală de a acționa față de nevoia ta profundă de singurătate. Poate părea imposibil să le ai pe amândouă.

de Redactia Observator

la 12.11.2021, 16:22

Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Săgetător - Profimedia

Eclipsa de Lună de vineri se află în zona care descrie pentru sine sănătatea și ar putea fi un semnal de alarmă, care să te îndemne să acorzi prioritate semnalelor pe care coprul le transmite.

Citeşte şi Horoscopul de mâine, 13 noiembrie 2021

Aspectul Venus-Uranus din aceeași zi arată cum valorile tale și sănătatea ta psihică merg mână în mână; o schimbare subtilă a percepției ar putea fi tot ce ai nevoie. Soarele sosește în Săgetător duminică și tocmai în acest moment veți dobândi înțelegerea și momentul „aha!” pe care l-ai căutat și de care aveai mare nevoie.

Horoscop dragoste 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Săgetător

Pe acelaşi subiect

Nu-ți copleși partenerul cu idei și sugestii fanteziste. Ar trebui să utilizezi o abordare mai lentă și mai senzuală. Dacă ești singur, nu amestecați încrederea în sine cu abordările rapide și bruște. Cu o abordare mai sofisticată, este mai probabil să fii întâmpinat cu un zâmbet. Pur și simplu fii puțin mai răbdător!

Horoscop bani 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 Săgetător

Este un moment grozav pentru a aborda orice sarcini pe care le-ai amânat recent. Dacă nu ai proiecte existente, este un moment bun pentru a începe ceva nou. Este chiar posibil să te simți copleșit de atâtea oportunități care îți ies în cale. Profită de această fază crucială la maximum!

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 15 noiembrie - 21 noiembrie 2021 pentru zodia Săgetător