Meniu
Search
x

Horoscop săptămâna 17- 23 ianuarie 2022 Scorpion

Horoscop săptămâna 17- 23 ianuarie 2022 Scorpion. Luna Plină foarte emoționantă din această săptămână îți evidențiază temerile și grijile cu privire la calea pe care o rumezi și scopul tău în viață.

De Redactia Observator la 14.01.2022, 16:03

Luni te va găsi îngrijorat de decizia pe care ai luat-o și de direcția pe care ai ales-o - dar niciodată nu este prea târziu să schimbi. Valorifică-ți propria natură foarte intuitivă prin meditație, vise, semne, astfelvei ști dacă ești sau nu pe calea cea bună.

Vezi aici: Cum va arăta 2022 pentru fiecare zodie în parte

Horoscop bani săptămâna 17- 23 ianuarie 2022 Scorpion

Îți stăpânești cu competență responsabilitățile și aduci raționalitatea și creativitatea în prim plan. Acest lucru este evident și observat de colegii tăi și te face un membru al echipei foarte apreciat. Ar trebui să utilizezi acest moment de productivitate pentru a avansa proiectele care sunt importante pentru tine. Este ușor să transmiți entuziasmul pentru ideile tale de la colegilor și superiorilor tăi, așa că mergi mai departe!

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste săptămâna 17- 23 ianuarie 2022 Scorpion

Când Soarele își schimbă semnul miercuri, accentul se mută către rădăcini, familie și trecutul tău. Reia legăturile cu vechii prieteni, mergi acasă, revezi locurile în care ai copilărit și contectează-te mai mult cu familia de origine. Este posibil să fie nevoie de anumite raparații sau intervenții în casă.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 17- 23 ianuarie 2022 Scorpion