Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021. Astrele vă avantajează pe plan amoros. Nativii singuri și-ar putea găsi partenerul ideal acolo unde se așteaptă mai puțin, iar cei aflați deja într-o relație se bucură de momente romantice. Din punctul de vedere al carierei este timpul să vă asumați rolul de lider.

de Redactia Observator

la 15.10.2021, 15:45

Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Săgetător
Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Săgetător - Shutterstock

Este o perioadă în care vă simțiți inspirați, aveți spor și reușiți să duceți la îndeplinire orice proiect în care sunteți implicați. Trebuie să înveți să ai mai multă încredere în tine, să îți iei rolul în serios. Totți ceilalți îți știu valoarea, este timpul să crezi și tu în tine. 

Horoscop dragoste săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 Săgetător

Nativii singuri s-ar putea să găsească partenerul ideal mai repede decât se așteptau. Cei aflați deja într-o relație se vor bucura de momente tandre, de împlinire pe toate planurile alături de persoana iubită. Nu ezitați să faceți lucrurile după care ați tânjit multă vreme, discutați cu iubitul/iubita și îi puteți implica în aceste activități. S-ar putea să descoperiți că aveți în comun mult mai multe lucruri decât credeați inițial. Cei mai îndrăzneți vor da frâu liber imaginației – dacă relația este importantă pentru voi, depuneți eforturile necesare pentru a pune lucrurile în mișcare. 

Horoscop bani săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 Capricorn

Pe acelaşi subiect

Nu vă panicați dacă simțiți că lucrurile vă scapă de sub cotrol. V-ați pregătit pentru aceste situații, știți cum să le gestionați și aveți planuri de rezervă pentru orice scenariu. Să nu vă fie teamă să vă asumați rolul de lider – acționați cu tact, cu diplomație și înțelegere. Nu uitați că și voi ați fost pe poziții inferioare și v-ar fi plăcut să fiți tratați cu demnitate.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Săgetător