Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021. Astrologii anunţă surprize interesante şi schimbări importante în sfera afacerilor profesionale. Depuneţi mai mult efort.

de Redactia Observator

la 15.10.2021, 15:40

Semn zodiacal Berbec
Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Berbec - Shutterstock

În această săptămână veţi încerca, poate prea mult, să le cereţi celor din jur mai mult decât vă pot oferi. Să aveţi prea multe aşteptări s-ar putea să devină o dezamăgire, mai ales că nu toată lumea va fi de acord cu voi.

Fiţi mai înţelegători, mai ales la serviciu, căci unii colegi mai noi s-ar putea să vă ceară ajutorul, iar dacă atitudinea voastră va lăsa de dorit, nici şefii nu vă vor arăta apreciere. Fiţi pozitivi, aveţi încredere în forţele proprii şi daţi dovadă de eficacitate, muncă în echipă şi devotament.

Horoscop dragoste săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 Berbec 

În ceea ce privește sfera sentimentală, Berbecii nu sunt deloc timizi. În această săptămână veți dori să vă folosiți toate abilitățile de seducție. Dar, din păcate, de la început, s-ar putea să fiţi mult prea direcţi cu persoana iubită, uitând să vă deschideţi, să vă jucaţi, să flirtaţi. Relaţia sau apropierea voastră sentimentală este sub o oarecare presiune, dând impresia că parcă v-aţi dori apariţia unor confruntări din cele mai mici lucruri.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 Berbec 

La capitolul bani, riscul de a fi într-o poziţie nefericită este foarte mare în această perioadă. S-ar putea să aveţi nevoie de ajutor din partea unei persoane influente. Nu vă riscaţi însă având încredere în colegii de la serviciu. S-ar putea ca cineva apropiat să încerce să vă pună piedici în faţa unei avansări din punct de vedere profesional. Demonstraţi tuturor că sunteţi capabili pentru posturi importante. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Berbec