Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Taur

Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021. Deși vă simțiți încrezători și pregătiți să faceți îmbunătățiri atât la locul de muncă, cât și în viaţa de familie, în moduri pe care nu le-ați încercat până acum, vă veţi pierde controlul mult mai ușor decât v-aţi putea aştepta.

de Redactia Observator

la 15.10.2021, 15:40

Semn zodiacal Taur
Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Taur - Profimedia

S-ar putea să vă implicaţi în anumite discuţii care vă vor deranja. Tensiunile vor creşte şi vă veţi trezi în mijlocul unui scandal. Gândiţi-vă de două ori înainte de a acţiona şi acţionaţi constant cu precauţie suplimentară. Nu vă lăsați provocaţi atât de ușor, luați în considerare situațiile privind sensibilitate înainte de a lua în cele din urmă o decizie cu privire la cel mai eficient mod de a proceda.

Horoscop dragoste săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 Taur

Întâmpinaţi dificultăți din cauza lipsei de atenţie oferită persoanei iubite. Vă simţiţi totuşi destul de pasionali, însă pare că nu este îndeajuns pentru partenerul vostru. Nu vă înfrânaţi entuziasmul, fiţi pozitivi şi gândiţi-vă la viitor. Dacă sunteţi siguri că lucrurile pot funcţiona într-un ritm sănătos între voi, atunci discutaţi deschis despre ceea ce simţiţi şi aflaţi dacă părerile voastre sunt asemănătoare. În caz contrar, ar trebui să mergeţi pe drumuri separate. Nu acţionaţi din instinct, vulcanic.

Horoscop bani săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 Taur

Pe acelaşi subiect

Taurii sunt ghidaţi de ambiţie şi dorinţă de câştig, dar din păcate, acest lucru vă poate face rivali într-o competiţie inexistentă cu colegii de serviciu. Fiţi însă buni şi răbdători, indiferent de răspunsurile răutăcioase pe care le-aţi putea primi. Spre sfârşitul săptămânii s-ar putea să primiţi o veste bună. Oportunităţi mari de câştig se vor arăta în faţa dumneavoastră. Bucuraţi-vă de toate schimbările. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Taur