Antena Meniu Search
x

Un cascador profesionist și-a cerut iubita de nevastă după ce i s-a dat foc (Video)

Riky Ash, unul dintre cei mai apreciați cascadori la ora actuală, și-a cerut iubita de nevastă, pe Katrina Dobson, într-un mod extrem de original.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 16.08.2020, 09:21

  • Riky Ash este un cascador extrem de apreciat la nivel internațional.

Riky a invitat-o pe Katrina să participe la o ședință foto împreună.

Conform Kent Online, deși știa că lui Riky i se va da foc, Katrina susține că nu se aștepta niciodată la un asemenea gest.

Imediat după ce i s-a dat foc, Riky a îngenuncheat și și-a cerut iubita de nevasta, oferindu-i un inel pe măsură.

Bărbatul a precizat că a ținut să nu se gândească la flăcările care îl cuprind. S-a concentrat pe gestul de a-și cere iubita de nevasta și și-a lăsat siguranța în mâinile echipei cu care colaborează.

Cascadorul de 52 de ani speră ca gestul său să o ajute pe iubita lui să treacă mai ușor peste eforturile depuse din cauza pandemiei de coronavirus, Katrina fiind asistent medical.

Printre altele, Riky Ash a colaborat cu Johnny Depp și Tim Burton pentru "Sleepy Hollow", cu Martin Freeman pentru "Nativity!" sau cu Cillian Murphy pentru "Sunburn".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Un cascador profesionist și-a cerut iubita de nevastă după ce i s-a dat foc (Video)