Antena Meniu Search
x

Ce fac ZODIILE pe vreme ploioasă: Săgetătorii se plictisesc

Pe vreme ploioasă, zodiile se manifestă diferit

Berbecul este o făptură teribil de socială și ploaia nu-i priește deloc. Pentru că simte mereu nevoia de parteneri de discuție și aventuri, el va simți nevoia să își cheme prietenii la el acasă. Dacă nimeni nu-i răspunde la telefon, berbecul începe să se uite pe fereastră și să aștepte vremea frumoasă.

Taurul se bucură de ploaie și se uită la seriale. Dacă a rămas singur în casă, înseamnă că asta și-a dorit, pentru că altfel s-ar găsi cineva să tragă de el să meargă undeva cu restul lumii. Uneori, taurii simt nevoia de o vreme mai mohorâtă pentru a se regăsi.

Și gemenii se bucură de ploaie, dar din alte motive. Puțin exhibiționiști de fel, gemenii abia așteaptă să înceapă ploaia și să-și invite partenerul/ partenera pe la ei pentru o seară romantică. Dacă sunt căsătoriți, ploaia este pretextul unei seri extraordinare în doi. Dacă se pricep la gătit, poate chiar vor surprinde familia gătind ceva bun.

Racii se bucură și ei de ploaie. Dacă sunt la muncă, vor fi total deconectați și se vor bucura de spectacolul tunetelor și al fulgerelor. Acasă, dacă stau cu colegi de apartament sau familia este mai puțin important. În general, atunci când sunt singuri acasă și vremea e urâtă, racii se bucură ca niște copii de ploaie.

Leii nu suportă să nu fie vreme frumoasă, să nu-și marcheze în vreun fel teritoriul, iar o ploaie mocănească înseamnă sfârșitul vieții pe Pământ. Pentru că nu rezistă mult timp deprimați, leii sunt cei care ies în oraș, fie și pe furtună. Nu numai că ies, dar sună și zece prieteni, ca să se asigure de o seară reușită.

Fecioarele se bucură de ploaie, chiar dacă sunt nevoite să iasă din casă. Chiar și într-un mediu formal, dau muzica la maxim, deși nu este vorba de nicio petrecere. Seara, vor deschide larg ferestrele și vor cânta foarte tare melodia preferată.

Balanța de-abia așteptă o vreme tomnatică pentru că așa se poate relaxa. Sunetul ploii o liniștește. Ba chiar vrea răsfăț după o zi ploioasă,cum ar fi o baie relaxantă cu spumă, în lumina caldă a lumânărilor, cu o muzică suavă pe fundal și telefoanele pe silențios.

Scorpionii urăsc ploaia și adoră zile însorite, când se topesc efectiv de cald. Pentru că nu prea sunt creativi când vine vorba de idei care să-i distreze în momentele mai puțin plăcute ale vieții, scorpionii ajung să numere minutele până când norii vor dispărea de pe cer, iar soarele se va ivi în peisaj.

Când este vreme ploioasă, nativul din săgetător se plictisește de moarte. Ce face un săgetător când se plictisește de moarte? Mănâncă ceva bun, indiferent dacă e acasă sau la muncă. Dacă nu prea există mâncare în frigider, asta îl face și mai irascibil și plângăcios.

Leneș nevoie mare, capricornul profită din plin de momentele în care plouă afară. Dacă e weekend, poate să se odihnească liniștit, să zacă toată ziua în pat și să nu facă absolut nimic.

Nativii din Vărsător sunt destul de imaginativi și ploaia îi face să-și proiecteze și mai multe scenariîn cap. De fapt, ei ar trebui să fie mereu motivați de ceva, iar o vreme de acest tip îi stimulează intelectual. Pot începe să scrie, să deseneze sau chiar să își modifice hainele sau ambientul.

Peștii sunt atât de visători și singuratici câteodată, încât nici nu ar mai vrea vreodată să mai vină o vreme caniculară. Indiferent dacă se uită la un serial, dacă citesc un volum de poezii, sau dacă ațipesc la televizor, Peștii se bucură de ploaie ca de ceva dulce. Iar dulciurile sunt preferatele lor!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Ce fac ZODIILE pe vreme ploioasă: Săgetătorii se plictisesc