Antena Meniu Search
x

Cerere în căsătorie în fața Tronului Săbiilor, din "Game of Thrones"

Un american şi-a realizat visul: s-a căsătorit cu aleasa inimii în faţa Tronului Săbiilor, din serialul "Game of Thrones".

de Redactia Observator

la 22.04.2019, 11:06

Vezi și

Un american şi-a realizat visul: s-a căsătorit cu aleasa inimii în faţa Tronului Săbiilor, din serialul "Game of Thrones". Nu a fost vorba chiar de tronul din serial, ci de o replică realizată chiar de el, cu ajutorul unor colegi. Tânărul era ucenic la o şcoală de sudori iar după această performanţă nu a mai avut nevoie să dea alte examene pentru a promova.

Michael Hayes este pasionat de "Game of Thrones" şi crede că soţia lui seamănă mult cu Danaerys, eroina serialului. Prin urmare, s-a gândit că decorul cel mai potrivit pentru nuntă ar fi Tronul Săbiilor.

"Game of Thrones a fost unul dintre primele lucruri care ne-au legat cu adevărat, pe mine şi pe soţia mea. Aşa că era un lucru într-adevăr important pentru noi", a mărturisit el.

Bărbatul nu avea cum să ajungă la adevăratul Tron al Săbiilor, instalat pe vreun platou de filmare. Dar, dat fiind că învăţa meseria de sudor, s-a dovedit mai uşor să realizeze o replică a fioroasei piese de mobilier. S-a adresat instructorilor săi, care au primit cu entuziasm ideea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost nevoie, în total, de 110 ore de muncă, pe durata a două luni, pentru ca Tronul de aluminiu să capete formă. Sudorii au pierdut şi numărul exact al săbiilor folosite: între 300 şi 400. Eforturile nu au fost în zadar: tronul a ieşit aşa cum îşi doreau mirii, iar pozele de la nuntă au avut mare succes pe reţelele sociale.

Tronul este oferit, acum, spre închiriere, celor care vor să-l folosească la alte evenimente. Iar creatorii săi spun că este chiar mai demn de admiraţie decât cel folosit în serial şi care este realizat din fibră de sticlă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Cerere în căsătorie în fața Tronului Săbiilor, din "Game of Thrones"