Antena Meniu Search
x

Video Cerere inedită în căsătorie. Un pompier din Caraş-Severin şi-a cerut iubita de soţie, după un exerciţiu de simulare la cutremur

Cerere inedită în căsătorie. Un pompier şi-a cerut iubita de soţie, după ce amândoi au participat la o simulare de cutremur. Vizibil surprinsă și emoționată, tânăra, de meserie poliţist, a spus "DA". 

de Cristina Dimulescu

la 10.06.2022, 11:16

Vezi și

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Semenic", judeţul Caraş-Severin a organizat un exerciţiu în baza unui scenariu privind producerea unui seism, iar la simulare au fost invitaţi să participe şi alte autorităţi, printre care şi un reprezentant al Secţiei 6 Poliţie Bozovici.

Tânăra poliţistă a fost cerută în căsătorie la finalul simulării de cutremur 

Întâmplător sau nu, poliţistul de la respectiva secţie s-a nimerit să fie chiar Cosmina, iubita lui Cristian, pompier în cadrul ISU "Semenic". La final, tânăra a fost invitată să ia cuvântul şi chiar a fost pusă în dificultate. Cel care a fost chemat să îi ia apărarea a fost chiar iubitul ei. Acesta a venit şi s-a aşezat în genunchi, întrebând-o dacă vrea să fie soţia lui. 

Am fost împreună înainte să ajungem ceea ce suntem azi. Ne-am fost alături unul lângă celălalt, ne-am susţinut la bine şi la greu şi aş avea un vis pe care aş vrea să mi-l îndeplinesc lângă tine. Dacă vrei să fii soţia mea, a spus Cristian, tânărul pompier. 

Cosmina a spus un mare "DA", fără să stea pe gânduri, sub privirile tuturor celor care au asistat la eveniment. 

Cristian, pompier militar în cadrul instituției, a organizat totul cu complicitatea colegilor, pentru a-i face cea mai frumoasă și autentică surpriză din viața ei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Cerere inedită în căsătorie. Un pompier din Caraş-Severin şi-a cerut iubita de soţie, după un exerciţiu de simulare la cutremur