Antena Meniu Search
x

Cum arată după șapte ani ULTIMUL hamburger cumpărat de la McDonald's Islanda, țara în care brandul nu mai există (FOTO, VIDEO)

Acum 2492 de zile, islandezul Hjörtur Smárason a mers la McDonald's să-și cumpere un hamburger. Până aici nimic neobișnuit.

Acum 2492 de zile, islandezul Hjörtur Smárason a mers la McDonald's să-și cumpere un hamburger. Până aici nimic neobișnuit.

Doar că bărbatul avea să ia din fast-food ultimul hamburger și o porție de cartofi prăjiți, înainte de retragerea brandului din țara nordică. Se întâmpla la 30 octombrie 2009, acum șapte ani.

Islandezul a decis să nu mănânce meniul, ci să-l păstreze pe un raft în garaj. Aproape uitase de el, până într-o zi în care și-a amintit de el. Trecuseră deja trei ani. Hamburgerul arata exact ca în momentul în care l-a cumpărat. Nu exista niciun semn al alterării sau vreun miros care să indice faptul că ar fi expirat.

Apoi a așteptat să vadă ce se mai întâmplă, iar după alţi trei ani nu a constatat nicio modificare a formei sau a consistenței produsului. Așa că bărbatul a decis să îl doneze către un muzeu național din Islanda, unde a fost depozitat timp de un an. Acum, produsul a fost mutat la Bus Hostel Reykjavik, un hostel de care toți islandezii au auzit.

Se va altera oare hamburgerul sau nu în timp? Peste un an? Poate peste trei?

Poţi vedea chiar tu printr-un live stream accesând site-ul a1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » Cum arată după șapte ani ULTIMUL hamburger cumpărat de la McDonald's Islanda, țara în care brandul nu mai există (FOTO, VIDEO)