Antena Meniu Search
x

Cum poți să îți răsfeți mama: darurile care nu dau greș niciodată

Ultima perioadă, dificilă pentru toată lumea, a avut un impact foarte puternic asupra celor care nu mai sunt la prima tinerețe și încadrați de autorități la „categorii de risc”. Poate că nu ai avut cum să ajungi în fiecare zi la ea, să îi reamintești cât de mult înseamnă pentru tine și cât de mult contează ca ea să fie bine.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 16:22

Cum poți să îți răsfeți mama: darurile care nu dau greș niciodată
Cum poți să îți răsfeți mama: darurile care nu dau greș niciodată - unsplash.com

Tocmai din acest motiv, în cele ce urmează, venim cu câteva idei de cadouri pentru mama ta. În acest fel, dincolo de însemnătatea materială  acestora, care nici nu are vreo relevanță, îi vei arăta cât de mult o apreciezi pe persoana pentru care tu ești cel mai important în lumea întreagă:

Obiecte utile vara

Cel mai probabil, mama ta are deja probleme cu vederea, iar ochii ei sunt sensibili. În contextul dat, o pereche de ochelari de soare îi va fi mai mult decât utilă. Totodată, nu uita să îi cumperi și o cremă de protecție solară, cu factor SPF cât mai ridicat. După 50 de ani, pielea matură este mult mai sensibilă, iar petele pigmentare își fac apariția cu destulă ușurință.

O vacanță

După ce turismul a fost resuscitat, poți profita de zilele de vară pentru a-ți duce mama într-un loc superb din România sau din imediata apropiere, cum ar fi splendidul Balcic al Reginei Maria. Trebuie să iei în calcul normele de igienă și de distanțare socială și să nu alegi cea mai râvnită destinație de către turiști, fie că e vorba de munte sau de mare. Alege o stațiune montană mai puțin populară decât Sinaia sau Poiana Brașov. Dacă îți place să planifici totul ca la carte, vacanța va fi una reușită, iar mama ta se va simți mai mult decât răsfățată.

O sesiune de masaj

Cui nu i-ar plăcea un masaj de relaxare, mai ales după o perioadă tensionată și caracterizată prin sedentarism? Dacă și mama ta vrea, îi poți propune un masaj de relaxare într-un cabinet specializat. Poți miza pe varianta clasică, optând pentru un masaj terapeutic care presupune mişcări delicate. Nu uita de saună și aromoterapie, servicii tot mai accesibile publicului larg. 

Cărți

Dacă mama ta este pasionată de lectură, o poți răsfăța cu cărți. Fără doar și poate, deja o cunoști și știi care sunt domeniile care o pasionează, ce autori preferă și ce genuri de beletristică îi plac. Dacă ești indecis, pur și simplu analizează lista cu autorii nominalizați în ultimii ani la Nobel și caută-le cărțile. Cu siguranță, mama ta va aprecia faptul că vrei să o ții la curent cu ultimele apariții editoriale. 

Dacă și tu crezi că mama ta merită tot ceea ce e mai bun, poți începe prin a-i alege câteva daruri de care se va bucura cu siguranță. Indiferent de recomandări, tu ești cel care o cunoaște cel mai bine; așadar, nu ai de ce să te îngrijorezi că ceea ce alegi nu îi va fi pe plac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Cum poți să îți răsfeți mama: darurile care nu dau greș niciodată