Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 1 aprilie 2018. Gelozia Gemenilor ar putea atinge cote maxime, iar Taurii vor avea o duminică excelentă

Horoscop 1 aprilie 2018. Scorpionii au tendinţa de a se implica în lucuri care nu îi privesc şi din dorinţa de a face un bine pot fi înterpretaţi total greşit

de Redactia Observator

la 01.04.2018 , 08:49

Horoscop 1 aprilie 2018. Scorpionii au tendinţa de a se implica în lucuri care nu îi privesc şi din dorinţa de a face un bine pot fi înterpretaţi total greşit. Mai bine stau în banca lor astăzi!

Horoscop 1 aprilie 2018 Berbec

Berbecii vor încerca să-i mulţumească pe toţi cei din jur. Este de apreciat intenţia lor, însă ar putea să-i consume destul de mult această misiune.

Vezi și

Horoscop 1 aprilie 2018 Taur

Taurii vor avea o duminică excelentă! Ar putea da peste un prieten pe care nu l-au mai văzut de mult timp şi se vor întinde la vorbă.

Horoscop 1 aprilie 2018 Gemeni

Gelozia Gemenilor ar putea fi dusă cote maxime astăzi. Tot ce-au construit cu persoana iubită ar putea să se consolideze mai mult sau, dimpotrivă, să se destrame.

Horoscop 1 aprilie 2018 Rac

Racii au posibilitatea de a-şi achita anumite datorii sau de a-şi cumpăra un lucru mult dorit. Monotonia va fi un cuvânt asbtract pentru ei!

Horoscop 1 aprilie 2018 Leu

Dacă Leii vor să împrumute bani astăzi, e bine de ştiut că există mari şanse să nu-i mai primească înapoi niciodată.

Horoscop 1 aprilie 2018 Fecioară

Fecioarele îşi fac mult prea multe gânduri. Analizează îndelung anumite situaţii şi riscă să piardă tocmai esenţialul. Ar fi bine să ia lucrurile mai uşor.

Horoscop 1 aprilie 2018 Balanţă

Balanţele nu prea ştiu de glumă astăzi. Posibil să fie acele persoane care nu se vor integra sub nicio formă în colectiv şi vor prefera să stea mai retrase.

Horoscop 1 aprilie 2018 Scorpion

Scorpionii au tendinţa de a se implica în lucuri care nu îi privesc şi din dorinţa de a face un bine pot fi înterpretaţi total greşit. Mai bine stau în banca lor astăzi!

Horoscop 1 aprilie 2018 Săgetător

Săgetătorii au acumulat multe probleme în ultima vreme. Ar fi bine sa respire adânc şi să nu uite nicio secundă cât de puternici sunt.

Horoscop 1 aprilie 2018 Capricorn

Capricornii îşi vor dedica tot timpul familiei. Vor putea pune la punct toate treburile casnice pe care le-au amânat în ultima vreme.

Horoscop 1 aprilie 2018 Vărsător

Vărsătorii sunt zâmbitori şi vor vedea doar partea plină a paharului. Chiar şi în situaţiile mai puţin plăcute de azi. 

Horoscop 1 aprilie 2018 Peşti

Nativii Peşti sunt într-o dispoziţie foarte romantică astăzi. Visează cu ochii deschişi şi ca toţi îndrăgosiţii, sunt cu capul în nori. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscop 1 aprilie 2018. Gelozia Gemenilor ar putea atinge cote maxime, iar Taurii vor avea o duminică excelentă