Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 3 aprilie 2018. Marţi cu ceasuri bune pentru Săgetători, iar Racii se îndrăgostesc până peste cap

Horoscop 3 aprilie 2018. Ziua de marţi vine cu ceasuri bune pentru Săgetători, care se vor bucura de veşti minunate aduse de cei apropiaţi.

de Redactia Observator

la 03.04.2018 , 08:03

Horoscop 3 aprilie 2018. Ziua de marţi vine cu ceasuri bune pentru Săgetători, care se vor bucura de veşti minunate aduse de cei apropiaţi. Racii se lasă în voia dragostei şi se îndrăgostesc până peste cap!

Nici Berbecii şi Fecioarele nu au de ce să se teamă de ziua de marţi, aceşti nativi fiind cuprinşi de o dispoziţie de zile mari. Iată ce au pregătit astrele şi pentru celelalte semne ale zodiacului.

Horoscop 3 aprilie 2018 Berbec

Vezi și

Berbecii sunt într-o formă excelentă...Vor fi oamenii care vor găsi soluţia potrivită pentru orice problemă... Aşa că dacă aveţi nevoie de vreun sfat, nu ezitaţi să-i contactaţi.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 3 aprilie 2018 Taur

Taurii, bătăoioşi din fire, sunt stăpâni pe orice situaţie. Dau dovadă de multă înţelepciune şi vor reuşi să aplaneze orice discuţie tensionată. 

Horoscop 3 aprilie 2018 Gemeni

Timpul parcă s-a oprit în loc pentru Gemeni. Singura lor dorinţă este să treacă cât mai repede această zi. Răbdarea este absolut necesară!

Horoscop 3 aprilie 2018 Rac

Racii sunt îndrăgostiţi până peste cap şi trec printr-o perioadă minunată în relaţia sentimentală. De-ar fi la la fel şi la serviciu. Poate o mică vacanţă îi va ajuta să-şi pună gândurile în ordine.

Horoscop 3 aprilie 2018 Leu

Leii vor fi cu mintea departe astăzi, însă nu la muncă. Vor fi într-o continuă visare cu ochii deschişi, aşa cănu vă puneţi baza în ei.

Horoscop 3 aprilie 2018 Fecioară

În schim, Nativii Fecioară au energie cât pentru zece! Îşi diversifică activităţile astfel încât să facă câte puţin din toate.

Horoscop 3 aprilie 2018 Balanţă

Balanţele dau impresia uneori că le ştiu pe toate. Şi astăzi, această atitudine ar putea isca mari controverse. 

Horoscop 3 aprilie 2018 Scorpion

Scorpionii ar trebui să fie mai siguri pe ceea ce vor. Dacă îşi vor stabili clar priorităţile, vor avea parte doar de reuşite.

Horoscop 3 aprilie 2018 Săgetător

Săgetătorii vor căuta liniştea şi vor ignora toate răutăţile celor din jur. Unde mai pui că ar putea primi şi veşti bune din partea familiei. 

Horoscop 3 aprilie 2018 Capricorn

Capricornii nu se prezintă deloc bine la capitolul practică şi din acest motiv ar putea să stea peste program la locul de muncă.

Horoscop 3 aprilie 2018 Vărsător

Nici Vărsătorii nu sunt mai presus. Nu le va arde de muncă şi se vor folosi de fel şi fel de pretexte pentru a mai scăpa din responsabilităţi.

Horoscop 3 aprilie 2018 Peşti

Nativii Peşti sunt melancolici în prima parte a zilei. Însă nu rezolvă nimic dacă îşi plâng de milă. Oricum, în seara aceasta posibil să primească o surpriză total neaşteptată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscop 3 aprilie 2018. Marţi cu ceasuri bune pentru Săgetători, iar Racii se îndrăgostesc până peste cap