Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 30 martie 2018. Surpriză uriaşă pentru Berbeci, Fecioarele reîntâlnesc o persoană din trecut

Horoscop 30 martie 2018. Berbecii şi Vărsătorii sunt binedispuşi toată ziua, aşa că vor atrage şi lega multe prietenii noi în prag de weekend.

de Redactia Observator

la 30.03.2018 , 08:36

Horoscop 30 martie 2018. Berbecii şi Vărsătorii sunt binedispuşi toată ziua, aşa că vor atrage şi lega multe prietenii noi în prag de weekend.

Fecioarele reîntâlnesc la sfârşitul acestei săptămâni foarte solicitante o persoană din trecutul lor, de care îi leagă multe amintiri.

Horoscop 30 martie 2018 Berbec

Vezi și

Ziua bună, de dimineaţă se cunoaşte. Berbecii sunt într-o formă de invidiat şi ar putea să primească o surpriză plăcută în a doua parte a zilei. 

Pe acelaşi subiect

Horoscop 30 martie 2018 Taur

Taurii, posibil să se întâlnească cu prietenii mai pe seară, doar se apropie weekendul. Nu le va arde de muncă, ci doar de distracţie.

Horoscop 30 martie 2018 Gemeni

Gemenii îşi doresc mai multă libertate. Se pot simţi sufocaţi de persoana iubită sau de familie. Aşa că ar fi indicat să petreacă măcar puţin timp singuri.

Horoscop 30 martie 2018 Rac

Racii ar putea pleca într-o scurtă călătorie, alături de persoane dragi. Şi vor avea parte de multe momente de neuitat.

Horoscop 30 martie 2018 Leu

Leii au nevoie de încurajări şi de protecţie astăzi. Aşa că o îmbrăţişare ar face miracole, în caz că-i vedeţi mai tăcuţi sau fără vlagă.

Horoscop 30 martie 2018 Fecioară

Nativii Fecioară se gândesc să se întoarcă la anumite persoane din trecutul lor. Ar fi indicat să nu se arunce cu capul înainte, ci să aprecieze mai mult persoanele din jurul lor.

Horoscop 30 martie 2018 Balanţă

Balanţele se vor uita la ceas din oră în oră, pentru că sunt nerăbdătoare să se termine programul de muncă sau de cursuri.

Horoscop 30 martie 2018 Scorpion

În schimb, Scorpionii sunt eficienţi şi inspiraţi astăzi. Aşa că au şanse reale de a-şi pune ideile în practică.

Horoscop 30 martie 2018 Săgetător

Pentru a avea o zi frumoasă, ar fi recomandat ca Săgetătorii să nu stea prea mult prin casă. Ci să iasă şi, de ce nu, să încerce activităţi noi.

Horoscop 30 martie 2018 Capricorn

Capricornii vor avea parte de evenimente sociale în care vor fi nevoiţi să se implice, Însă, rezultatele vor fi pe măsură.

Horoscop 30 martie 2018 Vărsător

Vărsătorii vor avea un sfârşit de săptămână bun. Vor primi încredere din partea şefilor, dar şi mai multe responsabilităţi. Important e că munca lor va fi răsplătită.

Horoscop 30 martie 2018 Peşti

Nativii Peşti stau foarte bine la capitolul comunicare. Vor vorbi mai mult decât de obicei şi posibil să-şi facă prieteni noi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscop 30 martie 2018. Surpriză uriaşă pentru Berbeci, Fecioarele reîntâlnesc o persoană din trecut