Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 31 martie 2018. Veste grozavă venită de departe pentru Balanţe, Leii se bucură de admiratori secreţi

Horoscop 31 martie 2018. Weekendul va începe în forţă pentru Balanţe, care vor primi o veste grozavă. Leii atrag privirile celor din jur, dar şi câţiva admirato

de Redactia Observator

la 31.03.2018 , 09:55

Horoscop 31 martie 2018. Weekendul va începe în forţă pentru Balanţe, care vor primi o veste grozavă. Leii atrag privirile celor din jur, dar şi câţiva admiratori secreţi.

Şi Scorpionii sunt puşi pe fapte mari astăzi! Stau perfect la capitolul dragoste, aşa că deja se gândesc foarte serios la un copil care să împlinească relaţia cu partenerul de viaţă.

Horoscop 31 martie 2018 Berbec

Vezi și

O nouă zi, dar şi un nou început pentru Berbeci. Posibil să adopte un nou stil de viaţă şi să reuşească să gestioneze mai bine stresul. 

Horoscop 31 martie 2018 Taur

Taurii au ocazia astăzi să descopere anumite minciuni sau secrete din partea unor apropiaţi. Aşadar, o zi în care adevărul va ieşi la iveală.

Horoscop 31 martie 2018 Gemeni

Dacă Gemenii nu sunt mulţumiţi de rezultatele muncii lor obţinute în ţară....ar putea să li se înfiripe ideea de a pleca în străinătate. 

Horoscop 31 martie 2018 Rac

Tot ce gândesc astăzi Racii ar putea să se materailizeze extrem de curând. Puterea gândului lor va atrage viitoarele evenimente.

Horoscop 31 martie 2018 Leu

Astăzi Leii, când vor ieşi din casă, să se aştepte la mulţi admiratori secreţi. Şarmul lor va fi greu de neobservat.

Horoscop 31 martie 2018 Fecioară

Fecioarele simt că ceva nu merge bine în relaţia lor. Tot ce trebuie să facă este să îşi exprime dragostea mai mult atât prin cuvinte, cât şi prin mici gesturi de afecţiune.

Horoscop 31 martie 2018 Balanţă

Balanţele vor avea o zi plină de evenimente plăcute. Iar spre seară, ar putea primi o veste de departe ce îi va bucura nespus de mult.

Horoscop 31 martie 2018 Scorpion

Scorpionii care deja au copii se vor bucura de reuşitele lor şi vor fi foarte mândri. Iar cei care nu au copii, ar putea să-şi mărească familia.

Horoscop 31 martie 2018 Săgetător

Săgetătorii vor întâlni persoane importante pentru viitorul lor. Aşa că ar trebui să se pună cât mai mult în valoare, prin garderobă, prin atitudine. Important e că zâmbetul este cel mai important accesoriu!

Horoscop 31 martie 2018 Capricorn

Capricornii posibil să se distreze pe cinste în această sâmbătă. Îşi vor petrece ziua cu familia sau cu prietenii.

Horoscop 31 martie 2018 Vărsător

Şi Vărsătorii sunt într-o mare formă. Se vor implica în activităţi casnice şi se vor alege cu multe satisfacţii sufleteşti.

Horoscop 31 martie 2018 Peşti

Nativii Peşti îşi propun să facă multe lucruri şi, culmea, în acelaşi timp. Organizarea este cheia succesului astăzi!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscop 31 martie 2018. Veste grozavă venită de departe pentru Balanţe, Leii se bucură de admiratori secreţi