Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei: 11 August 2017

Horoscopul zilei: 11 August 2017

de Redactia Observator

la 11.08.2017 , 08:02

Berbecii sunt multumiti de rezultatele lor de la serviciu, iar asta le da curajul de a cere o marire de salariu.

****

Taurii vor fi in forma. Desi sunt implicati in multe activitati profesionale, nu vor ezita si vor accepta noi propuneri de afaceri.

Articolul continuă după reclamă

****

Pe acelaşi subiect

Pentru gemeni se anunta o perioada fructuoasa din punct de vedere financiar. Colaborarile din ultima vreme se vor dovedi a fi unele foarte inspirate.

****

Racii isi intra cu greu in ritm. Sunt inactivi, fug de munca si aleg sa leneveasca.

****

Leii traverseaza o perioada mai dificila din punct de vedere profesional.Au multe proiecte pe cap si nu stiu cum sa le mai faca fata.

****

Ar fi bine ca nativii din zodia Fecioara sa stea departe de certuri si scandaluri astazi. Nu de alta, insa si-ar face singuri probleme inutile.

****

Balantele vor avea o zi relaxanta, usoara din punct de vedere profesional. In plan afectiv, NU au motive de ingrijorare.

****

Scorpionii isi vor aloca tot timpul rezolvarii unor probleme familiale aparute peste noapte. Nu va fi o zi usoara, vor termina totul cu succes.

****

Sagetatorilor li se pregateste o surpriza in plan profesional, dorintele din ultima vreme s-ar putea materializa astazi.

****

Capricornii sunt plini de energie. Apropierea weekendului ii face sa fie dinamici si in mare forma.

****

Varsatorii sunt colegii ideali astazi, dar, cu toate acestea, activitatiile de astazi s-ar putea sa le de-a batai de cap.

***

Iar pentru Pestii se anunta o zi favorabila dezvoltarii relatiilor sociale. Vor avea parte de tot felul de intalniri benefice pentru bugetul lor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 11 August 2017