Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 14 August 2017

Horoscopul zilei: 14 August 2017

Berbecii îşi încep ziua cu nişte drumuri scurte în interes de serviciu. Se întrevăd evenimente neaşteptate aşa că ar fi bine să nu îşi facă planuri pe care nu le pot schimba.

***

Începutul de săptămână îi găseşte pe Tauri cam irascibili. Le este recomandat să evite discuţiile în contradictoriu cu persoana iubita.

***

Pe acelaşi subiect

Gemenii încă se bucura de mini-vacanţă, fapt ce îi poate nemulţumi pe şefi sau pe colegii de serviciu. Este posibil să le reproşeze că nu au terminat o lucrare sau un proiect la timp.

***

Nativii Raci îşi dedică tot timpul planificarii unui eveniment important în viaţa lor. Astăzi vor primi şi o sumă de bani cu ajutorul căreia vor mai scăpa de datorii.

***

Leii sunt nevoiţi să dea dovadă de multă răbdare astăzi. O neînţelegere cu partenerul de viaţă, ar putea duce chiar la despărţire, dacă nu gestionează problema cu calm.

***

Nativii Fecioară îşi încep săptămâna cu veşti bune pe plan sentimental. Cei singuri au posibilitatea să întâlnească o persoană care să le atragă atenţia.

***

Balanţele au o zi extrem de încărcată. Activitaţile legate de casă şi familie le vor da peste cap tot programul zilei.

***

O vizită din partea unor persoane apropiate le va reda buna dispoziţie Scorpionilor. Vor primi sfaturi importante de care ar fi bine să ţină cont.

***

Săgetătorii plănuiesc o ieşire cu prietenii. Au multe de sărbătorit, aşa că totul trebuie să fie perfect organizat.

***

Capricornii îşi încep ziua plini de energie şi hotărâţi să înceapă un proiect important. Daca sunt atenţi şi nu se grăbesc au mari şanse de reuşită.

***

Vărsătorii ar trebui să se concentreze mai mult pe comunicare. Pe plan profesional totul le merge excelent, însă este indicat să se gândească mai mult şi la viaţa personală.

***

Iar pentru Peşti vin bani printr-o decizie oficială. Poate fi vorba despre o sentinţă pe care ei o aşteaptă de ceva vreme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 14 August 2017