Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Berbecii au succes într-o călătorie de afaceri astăzi. Se decid să facă o investiţie importantă pentru cariera lor.

***

Taurii au de-a face cu o persoană destul de dură în postura de şef astăzi. Spre finalul zilei, vor cunoaşte o persoana mai în vârsta care va juca un rol important în viața lor.

Articolul continuă după reclamă

***

Pe acelaşi subiect

Gemenii încep noi activităţi pentru casă şi familie. Le este recomandat să fie mai încrezători şi să se detaşeze de problemele financiare din ultima vreme.

***

Mare atenţie la deciziile pe care le luaţi astăzi, nativi Raci ! Sunt mari şanse ca mişcările şi acțiunile partenerilor sau ale prietenilor să vă ia prin surprindere

***

Leii sunt mai romantici decât în mod normal şi reuşesc să îşi impresioneze sufletul pereche. O cină romantică le va face ziua completă !

***

Schimbarea este cuvântul ce va domina ziua Fecioarelor, care vor avea succes în tot ceea ce îşi propun să realizeze.Este o zi potrivită pentru investiții,afaceri si călătorii in interes personal.

***

O sumă considerabilă de bani le va intra astăzi in buzunare Balanțelor. Apar însă ceva probleme de sănătate pe care nu ar trebui să le neglijeze.

***

Scorpionii vor avea parte azi de momente plăcute alături de partenerul de viața. De asemenea,este o zi favorabilă relațiilor familiale.

***

Dați dovada de mult curaj astăzi, nativi Săgetători. Ar fii bine să vă păstraţi calmul, chiar dacă pe parcusul zilei vor apărea situaţii care vă vor da planurile peste cap.

***

Capricornii nu stau foarte bine la capitolul financiar.Indicat ar fii să își caute o nouă sursă de venit.

***

Câteodată este mai bine să fii norocos decât inteligent. Este lecţia pe care o vor lua Vărsătorii astăzi. Norocul îi va arunca în faţa unor oportunităţi inedite.

***

O zi extrem de productivă pe plan financiar pentru Peşti. Pe de altă parte, sunt dezamăgiţi să vadă că partenerul de viaţă nu acordă o mare atenţie relaţiei în această perioadă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 2 August 2017