Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 24 Iulie 2017

Berbecii încep săptămâna cu dreptul. Vor reuşi să definitiveze o lucrare importanta, iar pe seară, veştile bune legate de familie NU îi vor ocoli. 

**** 

Taurii au tot felul de idei în ceea ce priveşte proiectele personale. Indicat ar fi să se gândească bine şi la riscuri, înainte de a acţiona. 

**** 

Pe acelaşi subiect

Pentru Gemeni se întrevede o întâlnire foarte importantă la orizont. Este posibil să se aleagă cu noi activităţi, dar şi cu ceva bani. 

**** 

Racii vor da dovadă de competenţă maximă în gestionarea problemelor apărute peste zi în plan profesional. 

**** 

Din cauza stresului, Leii sunt predispuşi la probleme de sănătate. Ar fi recomandat să NU facă eforturi fizice şi să se odihnească. 

**** 

Fecioarele încep săptămâna prin a-şi face planuri măreţe in ceea ce priveşte cariera. E bine să ştie că se vor găsi tot felul de persoane care să le pună beţe-n roate. 

**** 

Balantelor le merge la superlativ pe toate planurile. În plan afectiv, vor avea parte de momente surprinzătoare, dar plăcute. 

**** 

Scorpionii sunt vulcanici şi astăzi ar putea avea reacţii care NU sunt tocmai la locul lor. Sentimentele NU trebuie ascunse, dar N-ar strica să fie mai ponderaţi. 

**** 

Săgetătorii sunt foarte preocupaţi astăzi de sănătate. Fac sport, ba mai mult, se gândesc să consulte un nutriţionist. Dacă se ţin de treabă de acum înainte, îşi vor recăpăta silueta de odinioară. 

**** 

Capricornii se bucură de armonie în ceea ce priveşte viaţa afectivă. De aici şi bunadispoziţie şi dorinţa de a se implica în tot felul de proiecte. 

**** 

Pentru Vărsătorii se anunţă o zi liniştită, fără prea multă agitaţie. Îi aşteaptă şi multe veşti bune în plan financiar. 

**** 

Iar Peştii sunt în culmea fericirii şi dau dovadă de mult profesionalism în tot ceea ce îşi propun. Este un moment oportun pentru a lua decizii pentru viitor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 24 Iulie 2017