Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei: 28 August 2017!

Horoscopul zilei: 28 August 2017!

de Redactia Observator

la 28.08.2017 , 08:33

Săptămâna începe cu tensiuni în cuplu pentru nativii Berbeci. Discuţiile pot apărea din motive financiare.

***

Taurii vor face mai multe cumpărături astăzi, pentru reamenajarea locuinţei sau poate chiar se mută în casă nouă.

Articolul continuă după reclamă

***

Pe acelaşi subiect

Nativii Gemeni s-au relaxat în weekend, astfel că astăzi vor fi în centrul atenţiei la serviciu. Au idei care vor fi extrem de apreciate.

***

Racii ar putea pierde o sumă importantă de bani, dacă aleg să facă investiţii la întâmplare. Le este recomandat să analizeze cu atenţie situaţiile cu care se confruntă.

***

Nativii din zodia Leu sunt sociabili, însă trebuie să îşi măsoare foarte bine cuvintele astăzi. Cineva din anturajul lor ar putea interpreta greşit anumite afirmaţii.

***

Fecioarele au tendinţa să exagereze şi să cheltuiască prea mulţi bani. Este posibil ca astăzi să renegocieze un proiect sau o ofertă de muncă.

***

Balantele îşi vor achita o parte din datoriile pe care le-au acumulat în ultima vreme. Faptul că trebuie să scoată bani din buzunar încă din prima zi a săptămânii nu le va aduce bucurie.

***

Ar fi indicat să acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite, nativi Scorpioni. Altfel, riscaţi să primiţi mai multe reproşuri astăzi.

***

Săgetătorii fac paşi importanţi către o promovare în funcţie. Chiar dacă vor avea parte de multe provocari, vor face faţă cu brio.

***

Dacă vă bazaţi pe ajutorul unui prieten, ar fi indicat să găsiţi rapid o altă soluţie, nativi Capricorn. Acesta nu îşi va putea duce la bun sfârşit promisiunea.

***

Astăzi, Vărsătorii vor primi noi oferte de afaceri pe care ar trebui să le analizeze atent. Nu ar strica să ceară părerea unei persoane mai în vârstă.

***

Iar Peştii ar trebui să îşi rezerve mai mult timp pentru ei. Muncesc prea mult, iar asta le-ar putea afecta sănătatea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 28 August 2017!