Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei: 29 August 2017

Horoscopul zilei: 29 August 2017

de Redactia Observator

la 29.08.2017 , 08:48

Berbecii ar trebui să îşi controleze atitudinea faţă de anumite persoane care nu le sunt atât de apropiate. S-ar putea ca acestea să nu guste glumele lor.

***

Iubirea este pe primul loc astăzi pentru Tauri. Sunt mai romantici decât de obicei, iar partenerul de viaţă va aprecia din plin asta.

Articolul continuă după reclamă

***

Pe acelaşi subiect

Prietenii reuşesc să le ridice moralul astăzi Gemenilor. După serviciu, îi vor duce într-un loc în care vor uita de toate grijile.

***

Racii vor cunoaşte astăzi o persoană care le inspiră autoritate şi putere. Colaborarea şi prietenia pe care o vor lega îi vor face să se simtă protejaţi.

***

Leii ar trebui să îşi ia inima în dinţi şi să treacă la acţiune. Ceva îi frământă de foarte mult timp, însă dacă nu vor acţiona s-ar putea să aibă surprize neplacute.

***

Fecioarele au de luat o decizie importantă astăzi. Trebuie să dea dovadă de maturitate şi să se bazeze pe lucruri concrete.

***

Balanţele vor face pace cu o persoană cu care au fost extrem de apropiate. Astăzi se vor regăsi şi vor petrece momente speciale împreună.

***

Scorpionii au discuţii importante cu partenerul de viaţă. Trebuie să stabilească anumite criterii după care se vor ghida de acum incolo.

***

Nativii Săgetător au şansa să plece într-o călătorie care le va schimba perspectivele. Pot cunoaşte acolo o persoană specială sau pot obţine un job de succes.

***

Capricornii şi competiţia sunt cei mai buni prieteni astăzi. Au o ambiţie nemărginită, ceea ce îi va conduce către succes.

***

Vărsătorii vor scăpa de situaţiile tensionate , iar asta este motiv de sărbătoare. Spre seară vor revedea un prieten sau o rudă dragă sufletului lor.

***

Iar în viaţa Peştilor apar astăzi câteva cheltuieli neprevăzute. Nu e cazul să îşi facă griji pentru că partenerul le sare în ajutor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 29 August 2017