Antena Meniu Search
x

I-A FRÂNT INIMA! Şi-a așteptat iubita în aeroport cu o cerere în căsătorie. DEZASTRU TOTAL la sosirea fetei

Clipe emoţionante în aeroportul din Chişinău! Un tânăr şi-a așteptat iubita cu o cerere în căsătorie

Clipe emoţionante în aeroportul din Chişinău! Un tânăr şi-a așteptat iubita cu o cerere în căsătorie.

A pregătit totul cu grijă, pentru ca momentul să fie perfect. Flori, martori şi nelipsitul inel şi se aştepta la un "da!" rostit instantaneu. Nu ştia că şi tânăra avea să îl suprindă: cu un refuz categoric.

În loc de emoţie şi lacrimi de fericire, la sosire, pe chipul tinerei se putea citi spaima.

Deşi nu a avut parte de reacţia la care se aştepta, iubăreţul nu s-a lăsat descurajat și a îngenuncheat emoţionat.

Tânărul îndrăgostit s-a încrezut complet în şansele sale de a-şi recuceri aleasa odată cu cererea în căsătorie. Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.

"Suntem de nouă luni despărțiți. Credeam că ea nu s-a mai întâlnit cu nimeni, eu nu m-am mai întâlnit cu nimeni și credeam că o să fie "da". 99% eram pentru "da" și doar 1% pentru "nu". Viața merge înainte și eu nu îmi pierd speranța și până la vară o mai cer", a spus acesta.

Tânărul a rămas cu inima zdrobită, înconjurat de oamenii care încercau să îl consoleze. Dacă soarta inelului a rămas incertă, buchetul uriaş de trandafiri a ajuns în cele din urmă în braţele unei alte femei, scrie B1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » I-A FRÂNT INIMA! Şi-a așteptat iubita în aeroport cu o cerere în căsătorie. DEZASTRU TOTAL la sosirea fetei