Îi mâncaţi la micul dejun, fără să ştiţi ce conţin! Adevărul despre crenvurşti
Crenvurştii sunt printre cele mai periculoase produse procesate din carne, punându-vă serios viaţa în pericol. Din păcate, copiii şi bătrânii sunt cei mai afectaţi în urma consumului
![](https://img.observatornews.ro/0/2015/3/22/148382/1427012786d71401c1.jpg?w=1200)
- Vezi noi episoade din Insula Iubirii Duminică de la 20:00, Luni și Marți de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY!
- România visează din nou la Champions League: Maccabi Tel Aviv – FCSB. Miercuri, 31 iulie, de la 21.00, live pe Antena 1 și AntenaPLAY
- EXCLUSIV. Prima reacţie a profesorului de la Colegiul "Sfântul Sava", acuzat că a abuzat doi elevi minori
Crenvurştii sunt printre cele mai periculoase produse procesate din carne, punându-vă serios viaţa în pericol. Din păcate, copiii şi bătrânii sunt cei mai afectaţi în urma consumului
Experţii au dat cruntul verdict: cei mai "naturali" crenvurşti nu conţin mai mult de 40% carne. În schimb, sunt plini de amidon, chimicale, sare şi slănină.
Crenvurştii sunt făcuţi din:
- resturi de carne
- slănină
- sorici
- tendoane şi tocătura din tendoane
- carne dezosată mecanic.
Dar asta nu este tot. E-urile abundă în acest produs atât de iubit de români.
Medicii trag un semnal de alarmă! Şase din zece români mor din cauza afecţiunilor cardiovasculare. Crenvurştii, alături de alte mezeluri, determina de foarte multe ori apariţia acestor boli (conţin nitriţi, nitraţi şi sare).
Ți-a plăcut acest articol?
LikePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰