Antena Meniu Search
x

La orele de religie, elevii învață despre ”satanicii” Eminem, Lady Gaga și Beatles. PAGINILE de pe site-ul unui liceu care au creat REVOLTA a mii de români

Câteva pagini postate de un român pe Facebook au creat revoltă printre mii de români.

Câteva pagini postate de un român pe Facebook au creat revoltă printre mii de români. După incendiul din Club Colectiv, pe site-ul unui liceu bucureștean au apărut câteva pagini din programa de Religie, potrivit căreia elevii învață despre „influențele satanice” în muzică. Chiar dacă stilul lor muzical nu are nimic de-a face cu tendința în care sunt încadrați, artiști precum Eminem, Mick Jagger, Lady Gaga și Beatles sunt considerați „sataniști”.

„După tragedia de la Club Colectiv, grija profesorilor de religie de la Colegiul ”A.D. Xenopol” din București este să explice elevilor cum e cu muzica rock și influențele satanice, distribuind aceste pagini. La orele de religie, elevii învață despre ”satanicii” Eminem, Mick Jagger, Lady Gaga și Beatles. Vă rog, printre proteste de stradă și lozinci anti-politicieni, să citiți și să vă cruciți. Cu asta se ocupă învățământul de azi. Știu, de mâine va fi război la ore. Rock'n'roll. Aștept vești despre orice gen de reacție negativă din partea colectivului didactic”, este mesajul postat de Paul Gabor în rețeaua de socializare.

„Dumnezeule, chiar toată lumea a înebunit? Şi părinţii nu s-au dus peste profesorii de religie? Ce legătură are credinţă cu ce se întâmplă acum? Anul trecut când s-a pus problema religiei şi nu am vrut să semnez, profesoară i-a spus fetei mele că oricum la mine se aştepta, pentru că oricum sunt atee. A două zi am fost la şcoală” - este numai una dintre reacțiile la această postare, scrisă de mama unei eleve.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » La orele de religie, elevii învață despre ”satanicii” Eminem, Lady Gaga și Beatles. PAGINILE de pe site-ul unui liceu care au creat REVOLTA a mii de români