Antena Meniu Search
x

Video O fată de 19 ani și-a dat seama că are Covid în timp ce testa o băutură pe TikTok. ”Nu are nicio aromă!”

O fată de 19 ani din SUA și-a dat seama că are Covid-19 în momentul în care a gustat o băutură pe care abia și-o cumpărase de la Starbucks. Maryn Short se filma pe TikTok încercând o băutură cu vanilie și caramel, iar în momentul în care a observat că nu îi simte gustul, a intrat în panică.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 05.12.2020, 16:45

O fată de 19 ani și-a dat seama că are Covid în timp ce testa o băutură pe TikTok. ”Nu are nicio aromă!”
O fată de 19 ani și-a dat seama că are Covid în timp ce testa o băutură pe TikTok. ”Nu are nicio aromă!” - captura video
  • Tânăra a spus că, înainte de a descoperi că nu are gust, nu a avut alte simptome evidente ale Covid-19.
  • Ulterior, Maryn și-a anunțat fanii că a intrat în carantină și postează în fiecare zi filmulețe în care încearcă alimente noi.

”Nu are nicio aromă. De ce nu o pot simți? Am COVID?!”, se întreabă Maryn Short, în filmarea devenită virală pe TikTok.

Momentul revelației sale - confuzia și panica ce au cuprins-o când a realizat că nu simte gustul băuturii, a devenit viral pe TikTok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maryn a declarat ulterior, pentru BuzzFeed News că se aștepta ca băutura să fie „super dulce”, deoarece avea frișcă, cinci părți de vanilie și trei de caramel.

În schimb, nu putea distinge decât un gust cremos. “A fost aproape ca și cum aș bea lapte dulce. Aș putea spune că era dulce, dar nu a existat deloc aromă”, a spus ea. “A fost cu adevărat ciudat. Este greu de descris.”

Maryn, care lucrează cu jumătate de normă în trei locuri, spune că în afară de mersul la serviciu și la cumpărături, a stat acasă pe timpul pandemiei. 

Tânăra a mai spus că, înainte de a descoperi că nu are gust, nu a avut alte simptome evidente ale Covid-19, cu excepția nasului înfundat, pe care l-a pus pe seama alergiilor.

Clipul ei pe TikTok a adunat milioane de vizualizări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » O fată de 19 ani și-a dat seama că are Covid în timp ce testa o băutură pe TikTok. ”Nu are nicio aromă!”