Antena Meniu Search
x

(P) „E TIMPUL PENTRU CEVA NOU”: 4 motive pentru care cei interesați de un job în retail trebuie să vină la Kaufland

Noua campanie de brand de angajator Kaufland, „E TIMPUL PENTRU CEVA NOU”, dezvăluie universul de lucru Kaufland, chiar prin ochii angajaților.

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 13:49

„E TIMPUL PENTRU CEVA NOU”: 4 motive pentru care cei interesați de un job în retail trebuie să vină la Kaufland
„E TIMPUL PENTRU CEVA NOU”: 4 motive pentru care cei interesați de un job în retail trebuie să vină la Kaufland

Aceasta aduce în prim-plan o parte dintre angajații companiei, selecționați de către campioana Cristina Neagu, pentru toate lucrurile pe care aceștia le fac cu pasiune și determinare, pentru că îi motivează pe ceilalți și pentru că, la final de zi, chiar fac diferența. Noua campanie vine și cu o serie de beneficii pentru candidații interesați de un rol în domeniul retailului.

  1. Kala, noul asistent digital Kaufland

Candidații doritori să aplice pentru un job la Kaufland au parte de ajutorul chatbotului KALA, care îi va ghida, în mod interactiv pe tot parcursul aplicării, astfel încât aceștia să își poată completa rapid și ușor CV-ul și să îl trimită instant echipei de recrutare. În plus, aceștia pot afla de la KALA răspunsul la o serie de întrebări despre mediul de lucru, oportunități și beneficii în cadrul companiei.

  1. Salarii „la vedere” în anunțurile de recrutare

În plus, începând cu 1 octombrie, Kaufland va comunica pentru fiecare poziție în parte, salariul brut de pornire și tipul de contract, astfel încât cei care doresc să intre în echipa retailerului să aibă parte de o mai bună informare.

  1. Distincție oferită de Inspiring Employer

De 6 ani, Kaufland obține titlul de Angajator de Top, demonstrând astfel că este un sprijin puternic pentru toți angajații săi și că oferă condiții de lucru prielnice, astfel încât aceștia să aibă pare de un mediu unde sunt valorizați, susținuți să se dezvolte și să își îndeplinească obiectivele de carieră.

Mai mult, recent, retailerul a primit premiul „Elite Shining Star” care reprezintă cea mai înaltă și prestigioasă distincție oferită de Inspiring Employer, acordată pe baza a 10 criterii de evaluare, precum: atragerea și retenția de talente, procesul de inducție a noilor angajați, recompense și recunoaștere, învățare și dezvoltare, carieră, transparență, diversitate și incluziune, bunăstarea angajaților, responsabilitate socială corporativă, sustenabilitate și brand de angajator.

  1. Beneficii pentru angajații companiei

Pe lângă un mediu plăcut de lucru, o remunerație corectă și posibilități reale de avansare în carieră, cei care se vor alătura echipei extinse Kaufland vor avea parte și de zile libere oferite pentru acțiunile de voluntariat, beneficii sportive, cursuri gratuite, reduceri la anumiți parteneri și asigurare voluntară de sănătate. De asemenea, evenimentele speciale înseamnă o oportunitate pentru noi avantaje și beneficii precum vouchere și pachete cadou sau prime suplimentare.

Cei care își doresc să facă parte din echipa Kaufland sunt invitați să consulte oportunitățile disponibile, accesând cariere.kaufland.ro.

Video-ul oficial al campaniei poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=FTjT0lTWNZc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » (P) „E TIMPUL PENTRU CEVA NOU”: 4 motive pentru care cei interesați de un job în retail trebuie să vină la Kaufland