Antena Meniu Search
x

Într-un sat PUSTIU din Bulgaria, amintirea TITANICULUI va rămâne întotdeauna vie! Cea mai emoționantă poveste de DRAGOSTE

Într-un sat din centrul Bulgariei amintirea Titanicului va rămâne pentru mult timp vie.

 Într-un sat din centrul Bulgariei amintirea Titanicului va rămâne pentru mult timp vie.

Gumoștnik este numele localității care astăzi este aproape pustie. Tragedia la nivel mondial, care a stors lacrimi din povești, a marcat un secol.

Puținii locuitori ai satului încă își mai amintesc. În anul 1912, pe vasul scufundat se aflau opt bărbați din satul bulgăresc. Plecaseră cu speranța de a le asigura un viitor mai bun copiilor lor. Doi dintre aceștia, Lazar Minkov și Peio Koicev își lăsaseră soțiile însărcinate, povestește descopera.ro.

Cu greu au strâns banii pentru biletele pe Titanic. Nimeni nu știa că ceea ce trebuia să fie aventura vieții lor s-a transformat într-o tragenie. Cei doi bărbați și-au pierdut viața și totodată visurile de a agonisi bani, să-și cumpere pământuri și de a îmbătrâni alături de familie.

După moartea lor s-au născut și cei doi copii, un băiat și o fată. Au crescut și, în timp, focul pasiunii a pus stăpânire pe ambii. S-au logodit. Mai târziu s-au căsătorit, iar povestea lor de dragoste a fost mereu pe buzele celor care au trăit suferința alături de Titanic, cel mai cumplit dezastru maritim de până acum.


FOTO CREDIT

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Într-un sat PUSTIU din Bulgaria, amintirea TITANICULUI va rămâne întotdeauna vie! Cea mai emoționantă poveste de DRAGOSTE