Antena Meniu Search
x

Revelion 2019 - Trei locații de vis dacă vrei să fugi de frig

Perioada Sărbătorilor de iarnă este, cu adevărat, magică. Cu vinul fiert în mâinile încălzite de o pereche groasă de mănuși, cu șosete pufoase în picioare, mirosul de cozonac și florile de gheață la geam, luna decembrie ar trebui să fie despre familie, Moș Crăciun și zăpadă.

Revelion 2019 - Trei locații de vis dacă vrei să fugi de frig
Revelion 2019 - Trei locații de vis dacă vrei să fugi de frig - pixabay.com

Perioada Sărbătorilor de iarnă este, cu adevărat, magică. Cu vinul fiert în mâinile încălzite de o pereche groasă de mănuși, cu șosete pufoase în picioare, mirosul de cozonac și florile de gheață la geam, luna decembrie ar trebui să fie despre familie, Moș Crăciun și zăpadă.

Dacă ultima idee nu e tocmai pe placul tău, ai putea să te orientezi către o destinație exotică pentru cea mai mare petrecere din an, Revelionul. Cine a zis că trebuie să ai picioarele și nasul înghețate cât timp admiri focul de artificii de la miezul nopții?

Te poți bucura de trecerea în noul an altfel decât ai făcut-o până acum, dacă alegi una dintre cele trei destinații de vis pe care ți le vom prezenta în cele ce urmează. Iată unde poți ciocni paharul de șampanie la cumpăna dintre ani!

Dubai

Un revelion în Dubai te va face să te simți cu adevărat special. În țara opulenței și a aurului vei fi surprins în primul rând de vremea foarte prietenoasă. Dubaiul te va aștepta cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius în noaptea dintre ani, dar și cazări la hoteluri luxoase și restaurante cu chefi extrem de pasionați de ceea ce fac. Poți avea parte și de o sesiune de shopping în magazinele de cinci stele de pe marile bulevarde de aici, dar și de petreceri pe plajă până târziu în noapte. Mai mult decât atât, în momentul zero al petrecerii de Revelion vei putea admira unul dintre cele mai frumoase focuri de artificii din câte ai văzut vreodată, pentru că cei de aici se pregătesc temeinic pentru spectacolul de lumini.

Antalya

Ceva mai aproape de România, o altă destinație pe care ar trebui să o încerci de Revelion te așteaptă cu oferte incredibil de avantajoase. Vei putea petrece noaptea dintre ani la peste 16 grade Celsius și vei putea cina într-un restaurant luxos de aici. În celelalte zile din vacanța ta vei putea vâna obiective turistice, precum Poarta lui Hadrian, Orologiul Saat Kulesi, Muzeul de Arheologie sau Kesik Minare, un fost templu roman devenit biserică bizantină și apoi moschee sau te vei putea rătăci în marile magazine cu prețuri foarte accesibile. Prin împrejurimile Antalyei vei putea face excursii de o zi la Cascada Superioară Duden  sau la ruinele orașului Termessos. Vei mai găsi în această parte de Turcia parcuri de distracții acvatice sau zone unde poți face jeep safari.

Thailanda

O țară mai îndepărtată decât cele menționate mai sus, pentru care vei avea nevoie de ceva mai multă răbdare, ținând cont de durata zborului, Thailanda este o destinație ideală pentru Revelion. Poate că de aceea foarte multe vedete aleg această locație pentru a-și spune La mulți ani, la trecerea în noul an, pe o plajă. Cu peisaje care nu au cum să nu te uimească, cu oameni primitori și o explozie de istorie, împletită de minune cu artă culinară și temple impresionante, țara asiatică te va face să te îndrăgostești iremediabil. Poți face o plimbare pe elefant sau te poți relaxa cu cele mai gustoase cocktailuri, pe plajele cu ape turcoaz.

Alege una din aceste destinații și treci în 2019 cu zâmbetul pe buze, pentru că suntem siguri că meriți!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Revelion 2019 - Trei locații de vis dacă vrei să fugi de frig