Antena Meniu Search
x

Sătul de noroi, un craiovean a pavat aleea din faţa blocului cu dopuri

Românul s-a născut drumar. O dovedeşte un craiovean care a reuşit să scape de noroiul din faţa blocului printr-o idee ingenioasă. A făcut o alee din dopuri de sticlă. Acum poate ajunge în casă fără să se murdărească, dar i-a ieşit şi partea estetică. Modelele nu au fost alese la întâmplare.

de Redactia Observator

la 23.03.2019, 14:10

Vezi și

Românul s-a născut drumar. O dovedeşte un craiovean care a reuşit să scape de noroiul din faţa blocului printr-o idee ingenioasă. El a făcut o alee din dopuri de sticlă. Nu numai că acum poate ajunge în casă fără să se murdărească, dar i-a ieşit şi partea estetică, pentru că modelele de pe jos nu au fost alese la întâmplare.

Bărbatul a lucrat o viaţă întreagă la Serviciul de Salubritate. Acolo i-a venit ideea să colecţioneze dopuri şi sticle.

Lucrând acolo unde se adună sticlele, a adunat toate dopurile de la sticle, le-a adus cu traistă în casă şi le-a lipit acolo, nu se ştie exact prin ce mod.

Ca sa scape de mocirla din faţa blocului, s-a gândit să construiască o alee din tot ce a adunat de-a lungul timpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi i-a ieşit. A construit chiar şi o grădină, cu un turn Eiffel improvizat. I-au trebuit patru ani şi o răbdare de fier pentru a da o nouă faţă blocului în care locuieşte.

Vecinii lui sunt mândri de creaţii şi susţin că dacă şi alţi locatari ar fi ca nea Daniel, oraşul ar fi mult mai curat.

Deşi nu aceasta i-a fost intenţia, craioveanul cu iniţiativă va participa la un concurs pentru cea mai inedită idee de amenajare a grădinilor, organizat pe Facebook de Administraţia Domeniului Public din Craiova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Sătul de noroi, un craiovean a pavat aleea din faţa blocului cu dopuri